FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Evoluția lui Damjan Djokovic, analizată de Victor Angelescu: „Nu avea ritm la FCSB”

Damjan Djokovic, foto: Imago Images
Damjan Djokovic, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 22:25 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 22:40

Damjan Djokovic (33 de ani) a fost transferat de Rapid în această iarnă și a disputat primele trei meciuri, iar evoluția croatului a fost analizată de unul dintre conducătorii giuleștenilor, Victor Angelescu.

Acționarul Rapidului a fost încântat de evoluția lui Djokovic din meciul cu Oțelul și este convins că fostul jucător de la FCSB își va ridica nivelul de joc în următoarea perioadă.

Un patron din Superliga dă de pământ cu FCSB: „Are niște jucători mediocri, doar câțiva în formă. O să fie prinsă din urmă”
FCSB
Un patron din Superliga dă de pământ cu FCSB: „Are niște jucători mediocri, doar câțiva în formă. O să fie prinsă din urmă”

Victor Angelescu: „Va arăta mult mai bine într-o săptămână”

„Mi-a plăcut cum a jucat Djokovic în ultimul meci, începe să arate din ce în ce mai bine. Am fost mulțumit de el, a venit și mai târziu în cantonament, el la FCSB nu mai juca atât de mult, nu mai avea ritm, sunt convins că într-o săptămână-două va arăta mult mai bine”, a spus Angelescu, la emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

Djokovic a fost integralist în succesul lui Rapid cu FCU Craiova, în primul meci oficial din 2024. Cu Dinamo a fost schimbat în minutul 63, iar cu Oțelul a fost înlocuit în minutul 66.

Evoluțiile sale din primele două meciuri nu au fost la cel mai înalt nivel, dar s-a remarcat prin jocul solid pe care l-a practicat în victoria cu Oțelul.

Sebastian Colțescu arbitrează CFR Cluj - Rapid

Sebastian Colțescu (46 de ani) este alegerea șefului CCA pentru derby-ul rundei, care va avea loc sâmbătă seară în Gruia. „Centralul” oltean va conduce de la centru confruntarea dintre CFR Cluj și Rapid.

Colțescu revine la centru după două meciuri pe care le-a avut din postura de arbitru VAR. În runda 23 a fost VAR la CFR Cluj - Voluntari 4-1, iar etapa precedentă, la FC Voluntari - Hermannstadt 1-1.

Meciul care-l face pe Colțescu egalul lui Alexandru Tudor

Meciul de sâmbătă seară va reprezenta și un moment extrem de important în cariera lui Colțescu. Acesta va conduce cel de-al 381-lea său meci pe prima scenă din România!

Asta înseamnă că devine oficial arbitrul activ numărul 1 all-time în ceea ce privește numărul de meciuri conduse, la egalitate cu Alexandru Tudor.

7.380 de zilese vor bifa sâmbătă, în ziua meciului, de la debutul oficial al lui Sebastian Colțescu în Liga 1. Acesta s-a înregistrat pe 28 noiembrie 2003, în meciul Oțelul Galați - Gloria Bistrița 1-0

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Dinu Todoran: „Cei care contestă antrenorii de la FCSB, să meargă la bază să vadă ce fac ei acolo”

Citește și alte știri:

Conducătorul de la Rapid „aprinde” derby-ul cu CFR Cluj: „Egalul mai mult ne încurcă”
RAPID
Conducătorul de la Rapid „aprinde” derby-ul cu CFR Cluj: „Egalul mai mult ne încurcă”
„Și crunții dușmani și-ar dori ca Dinamo să scape, dar...”  » Semne de întrebare de la un rival: „Acolo nu se leagă ceva”
DINAMO
„Și crunții dușmani și-ar dori ca Dinamo să scape, dar...” » Semne de întrebare de la un rival: „Acolo nu se leagă ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Budrix69
Budrix69  •  08 Februarie 2024, 14:37

Din coate da bine, doar ca il murdaresc adversarii cu sange !!!

John.Wick
John.Wick  •  08 Februarie 2024, 13:21

Va avea ritmul melcului ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează