FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Patronul Rapidului anunță planuri mari pentru 2022: „Vom avea o cu totul altă strategie” + Câte transferuri va efectua în iarnă

Academica Clinceni - Rapid 2-3 // foto: GSP +16   FOTO
Academica Clinceni - Rapid 2-3 // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 11:39 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 12:12

Victor Angelescu, patronul de la Rapid, nu se lasă dus de val de începutul de sezon peste așteptări al echipei sale. El spune că obiectivul alb-vișiniilor în prezent este acela de menținere în Liga 1, dar anunță că anul viitor pretențiile vor fi altele.

Victoria de luni seara, scor 3-2 cu Academica Clinceni, a urcat-o pe Rapid pe locul 5 la finele turului sezonului regulat din Liga 1. Giuleștenii au 26 de puncte, două peste locul 7, primul de play-out, ocupat de Farul. În ciuda parcursului bun de până acum, obiectivul echipei rămâne același: salvarea de la retrogradare. 

Totuși, patronul Victor Angelescu spune că ținta echipei ar putea fi schimbată peste câteva etape, în condițiile în care Rapid va rămâne sus. Iar în sezonul 2022/2023 pare cert că Rapid va avea pretenții mari.

Victor Angelescu: „Vom trage la play-off dacă vom fi aproape cu 7-8 etape rămase”

„Suntem Rapid, avem un public fantastic. Suntem o nou-promovată, asta este realitatea. Am mai văzut surprize, Astra a retrogradat anul trecut cu un lot foarte bun. Nu spun că nu ne dorim play-off-ul, dar noi ne-am făcut strategia să ne salvăm de la retrogradare. Nu în ultima etapă sau să jucăm baraj, vrem să fim siguri, să nu avem dureri de cap legate de retrogradare. 

Dacă se va putea mai mult, vom vedea unde vom fi după 20 și ceva de etape și atunci putem schimba strategia, să atacăm play-off-ul. Nu ne vom da la o parte, dar nu putem schimba acum. Dacă suntem aproape cu 7-8 etape rămase, normal vom trage la play-off

Mai sunt 15 meciuri, vedem unde suntem după 20 de etape și sigur că vom schimba targetul. Acesta se face la începutul unui sezon. La anul, dacă totul va fi bine, suntem Rapid și vom avea o cu totul altă strategie. Acum suntem bine pentru o nou-promovată”, a spus Angelescu la Pro X.

Două transferuri la Rapid în iarnă 

Totodată, patronul nou-promovatei a anunțat că va încerca să efectueze două transferuri în perioada de mercato din iarnă:

„Nu ne gândim la foarte multe transferuri, dar putem face măcar două, ne gândim la două posturi pe care le-am identificat deficitare. Vom vedea ce putem face în iarnă”.

VIDEO » Mihai Iosif: „Întotdeauna, și eu și jucătorii, am dat totul pentru Rapid”

Citește mai multe știri despre Rapid: 

„Vorbesc des cu Victor Angelescu, tot încerc să-l conving să pună un alt antrenor” » Mihai Iosif, atacat: „Rapid are antrenor secund, nu principal”

Jucătorul care a decis meciul Clinceni - Rapid: „Nu am respectat sarcinile”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  09 Noiembrie 2021, 14:38

Mult succes Dle. Angelescu!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează