FOTBAL  »  Superliga  »  DUEL

Victor Becali, atac cu talpa la Cornel Dinu: „Are obiceiul de a pune morții martori”

Victor Becali nu l-a menajat pe Cornel Dinu
Victor Becali nu l-a menajat pe Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 13:30

Victor Becali (58 de ani) nu l-a menajat deloc pe Cornel Dinu (71 de ani), căruia îi reproșează că ar fi făcut o serie de dezvăluiri false în ultimii ani. Conflictul dintre cei doi s-a reaprins, după alte episoade mocnite care datează din trecut. 

„Cornel Dinu a spus și despre mine fel de fel de lucruri, că i-am dat soției lui bani. Nu îmi aduc aminte, am discutat cu soția lui doar în prezenţa lui. După 4 ani și jumătate de detenție am devenit puțin amnezic. Pe Cornel Dinu l-am iubit ca pe fratele meu, dar are prostul obicei de a pune morții martori, pe soția lui, pe Vasile Anghel. 

De ce să faci asta, dacă nu poți să probezi aceste lucruri? Mă întreb de ce omul ăsta face aceste lucruri, și-a îndepărtat și foarte puţinii prieteni pe care îi mai avea pe lângă el prin aceste declarații. 

El este emblema lui Dinamo, a fost un mare fotbalist. Este legendă. Din păcate, face nişte dezvăluiri, cum a fost și cu Hristo Stoichkov, sunt nişte lucruri pe care nu le poate proba niciodată,”, a spus Victor Becali, potrivit Prosport.

VIDEO. Mihai Stoica: "Cornel Dinu a lovit un politist sau un jandarm când era la Dinamo!"

Citește și alte știri de actualitate:

Cornel Dinu continuă dezvăluirile » Ordinul lui Ilie Ceaușescu despre Steaua și Dinamo: „Apucaţi-vă, bă, şi faceţi două echipe bune!”

Victor Becali nu uită și nu iartă: „El e invenția mea! Oamenii ajung să fie mândri de trădare”

Cornel Dinu, nemulțumit de Generația de Aur: „Așa ar fi trebuit să joace! Se putea obține mai mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează