FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV „Gigi e primul care o să vă anunțe!” » Victor Becali face dezvăluiri din intimitatea familiei: „De ce să mă bag eu?”

Imagine de arhivă cu Gigi Becali și Victor Becali / foto: GSP +44   FOTO
Imagine de arhivă cu Gigi Becali și Victor Becali / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 13:58 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 15:25

Victor Becali, 61 de ani, vărul patronului de la FCSB, a fost întrebat de Costin Ștucan, la matinalul GSP Live, dacă a discutat vreodată cu Gigi Becali despre implicarea excesivă a latifundiarului în alcătuirea echipei sale. 

Impresarul n-a ocolit subiectul, afirmând însă, cu subiect și predicat, că nu a luat niciodată în calcul să-l tragă pe Gigi Becali la răspundere pentru deciziile sale. „Mai clar decât să-ți spună un om că el e stăpânul, ce vreți?”, e concluzia lui Victor Becali.

Ștucan, nedumerit după ce a auzit discursul lui Florinel Coman: „Nu prea vezi asemenea declarații. Ce semnal e ăsta?”
FCSB
Ștucan, nedumerit după ce a auzit discursul lui Florinel Coman: „Nu prea vezi asemenea declarații. Ce semnal e ăsta?”

Victor Becali: „Dacă va hotărî să nu se mai bage, Gigi e primul care vă anunță!”

„FCSB are jucători importanți, care pot face diferența. Eu nu discut despre antrenor...Omul (n.r. - Gigi Becali) spune cât se poate de clar: «Cât sunt eu și câte zile oi avea, eu comand la FCSB!». Lucrurile sunt foarte clare, ce nu e clar în povestea asta? Mai clar decât să-ți spună un om că el e stăpânul, ce vreți

El hotărăște, a spus-o public de o mie de ori, e asumat în ceea ce face! Dacă va hotărî să nu se mai bage el, el va fi primul care vă anunță!

Nu am discuții de genul ăsta cu Gigi Becali (n.r. - despre imixtiunile în sânul echipei), pentru că eu nu pot să-i dau unui om sfaturi decât dacă-mi cere! Dacă omul nu-mi cere părerea, de ce să mă duc eu să-i spun să facă într-un fel? Mai ales când eu știu răspunsul pe care o să-l primesc. O să-mi spună: «Dom'le, foarte bine! La tine la echipă să faci așa!» De ce să mă bag, să fiu pus în diverse situații? Dacă mi se cere părerea, o spun, asta e altceva”, a declarat Victor Becali, la GSP Live. 

Gigi Becali decide tot la FCSB!

Sunt ani buni de când joystick-ul lui Gigi Becali a avut tot mai multe „comenzi” la jucăria numită FCSB!

Influența patronului de la FCSB a crescut gradat, de la mici doleanțe cu anumiți jucători, până la a da efectiv echipa de start și a dicta, pe parcurs, schimbările.  Tot gradat a scăzut și numele și CV-ul antrenorilor veniți să lupte cu pretențiile și intervențiile, de multe ori, ale patronului. Citește AICI analiza Gazetei Sporturilor!

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO Ștucan, nedumerit după ce a auzit discursul lui Florinel Coman: „Nu prea vezi asemenea declarații. Ce semnal e ăsta?”

S-a întors „Mbappe” » Aproape de Rapid în vară, Florinel Coman a revenit la forma de altădată și e din nou #1 la FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează