FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Motivul pentru care Tănase semnează noul contract » Clauza pentru care a insistat căpitanul FCSB

Florin Tănase / Sursă foto: GSP +20   FOTO
Florin Tănase / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021 09:22 / Actualizat vineri, 13 august 2021 12:11

Victor Becali (59 de ani), consilierul firmei care îl impresariază pe Florin Tănase, a oferit detalii în această dimineață, în direct la GSP Live, despre tratativele dintre jucător și Gigi Becali privind prelungirea contractului.

Negocierile dintre Tănase și Becali sunt în desfășurare, rămâne doar ca fotbalistul să agreeze oferta propusă de Gigi, una care l-ar transforma în omul cel mai bine plătit din campionat. În direct la GSP Live, Victor Becali a vorbit despre situația golgeterului din sezonul trecut.

Victor Becali: „Interesul lui Tănase e să plece cât mai repede”

„Nu e vorba de negocieri, ci de o propunere pe care Gigi i-o făcuse. Mi se părea o chestie corectă. E o propunere foarte bună pentru el. Relația lui Tănase cu Gigi e destul de bună și apropiată. Vrea să prelungească înțelegerea și pentru a avea apoi o clauză mai mică (n.a - clauză de reziliere). 

Dacă prelungește contractul, Tănase nu mai pleacă liber. Interesul lui Tănase e să plece cât mai repede, nu vrea să aștepte până în 2025, când va avea 30 de ani și ar putea pleca liber. 

Orice e posibil în ceea ce-l privește pe Tănase. A existat interes pentru el, la 3 milioane, 3 și ceva, dar ofertele nu se apropiau de ceea ce dorea Gigi. Timpul a dovedit că nu poți ști niciodată ce se întâmplă în fotbal”, a declarat Victor Becali, în direct la GSP Live. 

30 de milioane de euroera clauza de reziliere pe care Gigi Becali o pusese în contractul semnat de Tănase în 2016

27 de aniva împlini Tănase în luna decembrie

„E normal să vrea să plece!” 

Giovanni și Victor Becali i-au tot căutat echipă lui Tănase în vara aceasta, doar că nimeni nu a fost de acord să plătească cinci milioane de euro, atât cât cerea Becali. 

Contractul mijlocașului ofensiv va expira la sfârșitul anului 2022, atunci când el se va putea muta gratuit la oricare club, dacă nu va semna acum prelungirea acordului cu FCSB. Tătărușanu e cel mai important fotbalist care a plecat de la FCSB gratuit, el a mers la Fiorentina la finalul acordului pe care îl avea cu FCSB. Giovanni și Victor au spus de curând că e firesc ca Tănase să își dorească să fie transferat.

+16 FOTO

Florin Tănase vine după cel mai bun sezon al carierei

Dacă Tănase va semna prelungirea contractului cu FCSB, el va rata cea mai bună ocazie pentru un transfer. A marcat 24 de goluri în campionat, a înscris și în națională, a devenit mai important decât era oricând. 

Mai dăduse maximum 15 goluri într-un sezon, când se afla la Viitorul. La FCSB înscrisese maximum 10 goluri pe sezon în trecut. A adunat până acum 157 de meciuri și 56 de goluri la roș-albaștri. În naționala de tineret a evoluat de opt ori și a marcat trei goluri.

Gigi Becali îl plimbă pe Tănase peste tot

Becali l-a considerat în permanență pe Tănase un fotbalist important, însă l-a mutat de pe un post pe altul. Căpitanul roș-albaștrilor a fost inter, mijlocaș ofensiv în 4-2-3-1, extremă stânga, vârf. Nu există o specializare clară a lui Florin. Acum ar intra, cel mai des, ca inter în 4-3-3, doar că Gigi nu are un plan clar. De când a ajuns la FCSB, Florin nu a câștigat vreun titlu de campion.

Citește și alte știri despre FCSB 

EXCLUSIV Tănase semnează! Va lua un salariu-record

VIDEO MM Stoica a făcut pace cu suporterii care i-au cerut demisia: „Am trecut peste tot!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
albalbastru72
albalbastru72  •  13 August 2021, 13:19

Daca Giovani a zis ca a avut oferta de 3 milioane pentru Tanase,ori nu a avut deloc(ceea ce pare plauzibil)ori nu a fost mai mare de 1,5 milioane.Doar stim toate umflaciunile lui,nu mai ii merge cu nimeni.Normal ca a semnat intelegere noua pentru ca nu avea de ales.Oricum la cum joaca mi se par extrem de multi bani.

paul801
paul801  •  13 August 2021, 11:22

:))))))))))))))))))))))))))))

hristo8
hristo8  •  13 August 2021, 11:19

unde sa plece balerina de tanase. afara de joaca fotbal nu se impiedica singuri in careu jucatori ca tanase

Vezi toate comentariile (19)
Comentează