FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANATHINAIKOS 0-1

Victor Becali: "Nu văd nimic la Bonetti, nici o idee, nimic! Eram sigur că Niculescu ratează!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2009 00:00

Agentul FIFA Victor Becali a criticat evoluţia lui Dinamo în jocul cu Panathinaikos, fiind de părere că tehnicianul Dario Bonetti poartă responsabilitatea rezultatului nefavorabil.

"Claudiu Niculescu nu avea nici un motiv să bată penalty-ul. El nici nu e în formă, e un jucător de moral, 90% dintre cei care eram în lojă eram siguri că ratează. Eu cred că dacă ar fi avut un alt antrenor, Dinamo era acum pe primul loc în grupă cu maximum de puncte.

Panathinaikos nu e Barcelona să te aperi în faţa ei, puteau fi învinşi la Bucureşti. Nu poţi să te bagi la infinit cu fundul în poartă. Nu văd idei, nu văd nimic, Steaua a cîştigat un punct meritat la Enschede, Stoichiţă a jucat mereu ofensiv", a spus Victor Becali la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  02 Octombrie 2009, 21:01

Bonetti vine dintr-o tara mult peste noi la fotbal... si nu numai. Noi tot la urma am ramas. Ultimii la nivel de trai, primii la prostie. Auzi smecherie... Pleaca Bonetti si ramane Turcu... Ramane Borcea... Ramane Becali... Ramane Iancu... Ramane Mititelu'... Ramane Copos nebubul... Suntem un popor blestemat. Oamenii cu ceva in cap nu pleaca. De fapt, oamenii cu ceva in cap au emigrat de mult.

 •  02 Octombrie 2009, 19:23

pai normal ca nu vezi.. doar esti paralel cu fotbalu.

 •  02 Octombrie 2009, 18:24

Bonetti nu e vina ta ! Iti multumim pt cat ai facut la Dinamo!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează