FOTBAL  »  Superliga  »  NAPOLI

Aproape de transferul carierei! Un „colos” din Europa îi achită clauza de 120 de milioane de euro lui Victor Osimhen

Victor Osimhen, foto: Imago Images
Victor Osimhen, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 16:32 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 16:51

Victor Osimhen (25 de ani), atacantul lui Napoli, a fost golgheterul Serie A din sezonul trecut, cu 26 de goluri, însă jucătorul nigerian este în prezent departe de forma pe care a arătat-o.

În prezent la Cupa Africii alături de naționala Nigeriei, Osimhen a marcat de 7 ori în campionat pentru Napoli, care nici ea nu traversează un sezon prea bun. Trupa lui Mazzarri este doar pe locul 9, cu 31 de puncte acumulate după 20 de etape.

Șoc la sau pentru echipă?
EDITORIAL
Șoc la sau pentru echipă?

Chelsea îi achită clauza de 120 de milioane de euro lui Victor Osimhen

Osimhen și-a prelungit recent contractul cu Napoli, iar orice echipă plătește clauza de reziliere care este între 120 și 130 de milioane de euro, își va asigura serviciile sale. Chelsea este echipa care și-a propus să activeze această clauză, precizează Gazzetta dello Sport.

Atacantul nigerian a oferit zilele trecute un interviu pentru CBS Sports în care a vorbit despre viitorul său și a menționat faptul că a luat deja o decizie: „Premier League este unul dintre cele mai tari campionate din lume. Acum sunt la Napoli, mi-am prelungit contractul. M-am hotărât deja ce voi face la finalul sezonului. Știu ce am de gând în legătură cu cariera mea, eu am luat mereu deciziile pe cont propriu și totul a mers foarte bine.”

Chelsea este pe locul 9 în Premier League, cu 31 de puncte după 21 de etape. Trupa lui Pochettino s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după ce a învins-o pe Middlesbrough, scor 6-1.

Victor Osimhen a mai jucat pentru Wolfsburg, RSC Charleroi, LOSC Lille și Napoli.

67 de goluriși 17 assisturi a reușit nigerianul Victor Osimhen în cele 119 partide disputate în tricoul lui Napoli în toate competițiile

Osimhen s-a legat de campioana Italiei cu încă un sezon, vechea înțelegere fiind valabilă până în iunie 2025.

Osimhen a obținut și financiar ceea ce își dorea. El și-a mărit mai mult decât dublu salariul de 4,5 milioane de euro. Omul de gol al lui Walter Mazzarri câștigă 10 milioane de euro anual.

Citește și alte știri:

Președintele UEFA, verdict tăios în cazul Manchester City: „Știm că am avut dreptate să o excludem!”

Ce scrie presa din Spania după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: „Știe că e de neatins”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  24 Ianuarie 2024, 16:55

Frumooos, măi omule! Ce bine ca la yankei nu se stie încă de FFP (Financial Fair Play). Penalizări sunt pentru fraieri ca Everton, ca “au depășit” cu 19 milioane…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close