Comentarii (9)
MariusMitran69
MariusMitran69  •  28 Septembrie 2022, 18:30

Inclin sa-i dau dreptate pt ca Farul si Rapid nu cred ca pot rezista pana la sfarsit iar CSU are un lot slab. Asta ar fi fost anul lor daca Rotaru nu s-ar fi gasit tocmai acum sa faca economie. Cu mai putin de 1 mil i-ar fi put aduce pe Nita, Baba, Paraschiv si Tamas, zic eu suficient pt batalia la tittlu. E clar ca numai echipele cu un management adecvat au sansa de a castiga campionatul...

Adfsfd
Adfsfd  •  28 Septembrie 2022, 17:21

Subliniez ce a spus Pițurcă. Nu pentru că ar fi CFR -ul o echipă bună ci pentru că celelalte echipe sunt foarte, foarte slabe. M-aș bucura pentru Rapid și Craiova și, de ce nu Farul să ia campionatul....Vedem ce va fi...

Catalynn___
Catalynn___  •  28 Septembrie 2022, 17:16

Pt alungarea monotoniei mi-as dori ca sezonul asta sa fie alta campioana, nu contează cine, numai FC fcsb nu! Piți are dreptate, CFR au clar potențial sa ajungă iar campioni deși lotul nu mai e la fel de puternic și in plus exista și problemele dintre Varga și DP, chiar dacă pe moment băgate sub preș.

Ceferinho
Ceferinho  •  28 Septembrie 2022, 16:55

Nu e cel mai slab lot din ultimii 10 ani, dar nu-i nici cel mai bun. Per total, lotul CFR-ului e suficient de valoros pentru a castiga campionatul, dar pentru Europa e subtirel, chiar si pentru competitia saracilor, in Liga Conferinta.

VanBasten
VanBasten  •  28 Septembrie 2022, 16:33

al șansele consecutiv"!? Asta vine dupa "al cincule" si inainte de "al septilea"? Autocorrectul ma-sii

adrianyo
adrianyo  •  28 Septembrie 2022, 16:26

Eu vad potential la CFR...daca au liniste trebuie sa creasca. HAI CFR!

firaldo
firaldo  •  28 Septembrie 2022, 16:17

Exprimare de ziarist:"al șansele consecutiv."????

rottwailer
rottwailer  •  28 Septembrie 2022, 15:42

Vorbeste sa nu adoarma! De cand nu a mai antrenat in Liga I a si uitat cum merge treaba!

ralffy_mr
ralffy_mr  •  28 Septembrie 2022, 15:14

E usor sa arunci cu vorbe acum. Echipa asta a schimbat o gramada de jucatori in vara, e normal ca jocul sa nu iasa cum trebuie inca, iar jucatorii sa para slabi. Ma asteptam de la o "majestate" de antrenor ca Piturca sa aiba ceva mai multa profunzime in analize.. ca tot ne plangem ca nu avem oameni de calitate in fotbal si nu mai reusim sa o scoate la cap...dar asta este, mergem inainte cu scandaluri si demisii discutate la fiecare conferinta de presa si fiecare emisiune din studiouri!! In schimb ma bucur ca @redactia o duce bine, intra banii la baietii desptepti... si totul e roz pentru ei!!!

Comentează