FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Pe cine vede Pițurcă favorită la titlu, deși „are cel mai slab lot din ultimii 10 ani”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 14:43 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 17:07

Victor Pițurcă (66 de ani), fostul selecționer al României, consideră că CFR Cluj va reuși să cucerească un nou titlu în Liga 1, al șaselea consecutiv.

Cu toate acestea, Pițurcă a criticat campania de achiziții a ardelenilor și consideră că lotul avut la dispoziție de Dan Petrescu „e cel mai slab din ultimii 10 ani”.

CFR Cluj cedează un jucător important: a semnat în străinătate » Detaliile mutării + Câți bani primește campioana
CFR CLUJ
CFR Cluj cedează un jucător important: a semnat în străinătate » Detaliile mutării + Câți bani primește campioana

Victor Pițurcă: „Jucătorii aduși de CFR nu sunt grozavi”

„CFR cred că va reuși (n.r. - să câștige titlul), are un lot numeros, nu foarte valoros. CFR, din punctul meu de vedere, are cel mai slab lot valoric din ultimii zece ani. Jucătorii care au fost aduși nu sunt grozavi, dar are un lot numeros", a declarat Victor Pițurcă, la Pro Arena.

CFR Cluj este pe locul 4 în SuperLiga, cu 18 puncte în 9 meciuri jucate. Liderii Farul și Rapid au 24 de puncte, dar și două meciuri în plus față de echipa lui Dan Petrescu.

În această vară, CFR Cluj i-a transferat pe: Mistrati (Randers), Brucic (Koper), Braun (FC Botoșani), Muhar (Lech Poznan), Kolinger (Vejle BK), Cephas Malele (împrumut), Rangelo Janga (Apollon Limassol), Jose „Ze” Gomes (liber), Simone Scuffet (APOEL), Jean-Claude Billong (liber).

CFR Cluj îl dă pe Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva

Extrema Adrian Păun (27 de ani) va pleca de la CFR Cluj, urmând a semna cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, campioana României a ajuns la un acord cu formația din Israel, iar Păun a bătut deja palma cu șefii lui Hapoel Beer Sheva.

Astfel, jucătorul crescut la juniorii lui CFR Cluj va merge azi în Israel pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna noul contract. Hapoel Beer Sheva, la care a jucat și Ovidiu Hoban, vrea să rezolve cât mai repede aducerea lui Păun, azi fiind ultima zi de transferuri din Israel.

Citește și alte știri din Liga 1:

Impresionează în Liga 1, dar MM Stoica nu-l vrea la FCSB: „Nu-i rău, dar ce să facem cu el?”

Pițurcă e categoric: „Pentru FCSB va fi greu să ajungă în play-off”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
MariusMitran69
MariusMitran69  •  28 Septembrie 2022, 18:30

Inclin sa-i dau dreptate pt ca Farul si Rapid nu cred ca pot rezista pana la sfarsit iar CSU are un lot slab. Asta ar fi fost anul lor daca Rotaru nu s-ar fi gasit tocmai acum sa faca economie. Cu mai putin de 1 mil i-ar fi put aduce pe Nita, Baba, Paraschiv si Tamas, zic eu suficient pt batalia la tittlu. E clar ca numai echipele cu un management adecvat au sansa de a castiga campionatul...

Adfsfd
Adfsfd  •  28 Septembrie 2022, 17:21

Subliniez ce a spus Pițurcă. Nu pentru că ar fi CFR -ul o echipă bună ci pentru că celelalte echipe sunt foarte, foarte slabe. M-aș bucura pentru Rapid și Craiova și, de ce nu Farul să ia campionatul....Vedem ce va fi...

Catalynn___
Catalynn___  •  28 Septembrie 2022, 17:16

Pt alungarea monotoniei mi-as dori ca sezonul asta sa fie alta campioana, nu contează cine, numai FC fcsb nu! Piți are dreptate, CFR au clar potențial sa ajungă iar campioni deși lotul nu mai e la fel de puternic și in plus exista și problemele dintre Varga și DP, chiar dacă pe moment băgate sub preș.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează