FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL VALIZA / ACHITARE

Victor Piţurcă: ”E un verdict normal, totul ar trebui să se termine aici”

Victor Pițurcă, selecționer România
Victor Pițurcă, selecționer România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 10:19

Victor Piţurcă, selecţionerul României, a comentat decizia luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în Cazul Valiza, care l-a achitat atît pe el, cît şi pe Gigi Becali, patronul Stelei.

Citeşte şi: VIDEO / Becali a cîştigat procesul cu Armata şi a fost ACHITAT şi în "Cazul Valiza"

"E o chestie care nu are treabă cu fotbalul. Verdictul mi s-a părut unul normal, logic şi cred că totul ar trebui să se încheie aici, dar nu se va încheia, se va face iar mare tam-tam, fotbalul atrage oamenii. Verdictul a fost dat în prima instanţă, probabil procurorii vor face apel", a declarat Victor Piţurcă la Dolce Sport.

Înalta Curte de Casaţie şi de Justiţie i-a achitat, ieri, pe cei implicaţii în cazul ” Cazul Valiza”, în urma unei decizii majoritare luate de judecătorii care au anchetat acest dosar.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
merace
merace  •  18 Aprilie 2012, 18:17

Il cred ca pe Piturca, ca isi doreste sa se termine aici. Dar cred ca problemele abia incep, din moment ce aceasta sentinta a dat un semnal clar: in fotbal e ceva tare putred. Nu stiu de ce era nevoie de o decizie juridica pentru a se condamna premierile. In fond, ele erau deja condamnate prin regulamentul FRF, doar ca nimeni nu a avut curajul sa zica ceva, ca sa nu-l supere pe Gigi si pe cei care au dat si ei valize dar inca nu au fost acuzati... Si nu inteleg cum naiba acesti patroni de fotbal vor sa faca fotbal cu valize, cand prin asta ei JIGNESC SPIRITUL FOTBALULUI.

azcan
azcan  •  18 Aprilie 2012, 13:27

Normal ca Victor Piturca sa fie de acord cu ceea ce a hotarat Curtea de Casatie Inalta cum este deoarece il afecta si pe el. Piti ii baga in r-t pe multi si ii lasa acolo. Ar trebui si el tras de urechi de cineva ca mare branza nu a facut cu Nationala pana acum . Sa vedem de acum incolo. Fiind romanca si olteanca " get beget " , scuzati-mi expresia , nu doresc decat bine Nationalei.

motrtu
motrtu  •  18 Aprilie 2012, 12:34

salveazal pe MITICA ca tu lai bagat cu kuru in galeata tu esti satana pe pamant

Vezi toate comentariile (10)
Comentează