FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Teoria lui Pițurcă despre Edi Iordănescu și despărțirea acestuia de FCSB: „Nu are un psihic foarte puternic”

Edi Iordănescu // FOTO: Imago
Edi Iordănescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 15:53 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 16:50

Victor Pițurcă (65 de ani) a comentat plecarea lui Edi Iordănescu (43 de ani) de la FCSB, în ciuda rezultatelor foarte bune. 

Adus în august la FCSB, Iordănescu a plecat pe 14 noiembrie, după 11 partide: 8 victorii, 2 egaluri, o înfrângere. Cu toate acestea, Victor Pițurcă nu se declară surprins de despărțirea dintre antrenor și clubul roș-albastru.

Misterele lui 2022 » 7 mari dileme în noul an: de la Apocalipsa lui Dinamo până la temerile că Halep și Neagu sunt la capătul puterilor
ANALIZĂ
Misterele lui 2022 » 7 mari dileme în noul an: de la Apocalipsa lui Dinamo până la temerile că Halep și Neagu sunt la capătul puterilor

În plus, fostul selecționer a explicat ce l-a împiedicat pe Iordănescu să aibă o colaborare mai lungă cu Gigi Becali.

Victor Pițurcă nu e surprins de plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB: „Nu are un psihic foarte puternic”

„Mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. 

Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic. Își face bagajul repede și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze”, a declarat Victor Pițurcă pentru PRO TV”, a spus Victor Pițurcă pentru ProTV.

Edi Iordănescu ştie de ce Gigi Becali a insistat atât de tare să-l dea afară: „Un pretext pentru ca el să controleze tot”

La mai bine de o lună distanță de la momentul „divorțului”, Edi Iordănescu s-a declarat „naiv” pentru că a crezut promisiunile lui Gigi Becali. Totodată, dezamăgit de faptul că n-a avut continuitatea necesară astfel încât să lupte pentru titlu, într-o cursă în care spune că FCSB avea „șanse reale”.

„Am venit în cel mai greu moment pentru club, am avut o ofertă semnificativ mai mică față de ce primisem de la CFR Cluj pentru prelungirea contractului, dar am ales cu sufletul. Poate și cu o doză de naivitate, pentru că am crezut în anumite lucruri. În ciuda contextului foarte greu, echipa învățase din nou să muncească împreună, să câștige.

Sigur, erau lipsuri la estetica jocului, dar ținând cont de câte probleme am avut, cred că era doar un pretext pentru ca patronul să controleze totul. E dreptul lui, dar nu având la bază promisiunile făcute mie. Mi-aș fi dorit să am continuitate acolo, am pus mult suflet, începusem o muncă. 

S-a redresat echipa, aveam foarte mare încredere că împreună cu jucătorii putem să ne batem cu șanse reale pentru titlu. Dacă aș fi avut continuitate și acolo, probabil că ar fi fost un an foarte bun pentru mine”, a spus Iordănescu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

VIDEO Ilie Stan: „L-aș numi selecționer pe Edward Iordănescu! E cea mai bună variantă”

Citește și:

Concurență pentru FRF! Edi Iordănescu, ofertat de un club din Grecia

Becali s-a răzgândit! Claudiu Keșeru rămâne la FCSB: „Mai avem nevoie de el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
laur33
laur33  •  04 Ianuarie 2022, 10:18

„Mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo" Are logica in gândire nea Piți, n-ai ce zice. Ce-i al lui, e al lui. Deci de-asta a declarat ca va sta puțin, pentru ca se gandea ca nu va sta mult.

cky33
cky33  •  04 Ianuarie 2022, 10:01

Imi aduce aminte de Piturca la un mandat in Ghencea cand toata lumea striga : "Lasa-ne, Lasa-ne, Piti, Piti Lasa-neee". Si asta vreo 15 etape (toate de pe teren propriu) + ceva cupe europene. Asta inseamna sa ai psihic puternic, ca "rezisti" la asta? Nu imi dau inca seama de Edi ce valoare de antrenor are, dar ca om e sigur din alt aluat. P.S: insa pentru nationala noastra la ce valoare are, e mai bun Piturca selectioner.

113492877815998
Vasile Bazil  •  03 Ianuarie 2022, 17:29
Postat de niculaemoromete pe 03 Ianuarie 2022, 17:17

Educația dă formă conținutului. Conținutul celui cu bani este același. Conținutul lui Gigi Becali este același cu conținutul lui Florin Talpeș de la Bitdefender. Având educații diferite, forma comunicării aceluiași conținut va fi diferită. Edi Iordănescu însă nu s-a maturizat, e în umbra lui Anghel Iordănescu, lipsa lui de combativitate psihică este consecința acestui fapt!

Iar lipsa de continut a postarii tale este data de dorinta ta de "a te da mare"cu orice pret ! Un om educat nu se "***" cu unul ca becali pentru nimic in lume,nu pentru niste banutzi amarati !Dar probabil pentru cei care nu inteleg asta,banul este zeul suprem al vietii lor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează