FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Victor Pițurcă i-a luat la ochi pe „greii” Andrei Ivan și Valentin Mihăilă: „I-am putea amenda”

Articol de - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 15:21

Andrei Ivan și Valentin Mihăilă, doi dintre jucătorii ofensivi ai Craiovei, sunt suspendați cu Hermannstadt, iar Victor Pițurcă e supărat că „s-au luat cartonașe ușor. Vom analiza. E adevărat că și arbitrii le dau la orice atingere”. 

Craiova are mai mulți jucători pe care nu se va putea baza, duminică, împotriva lui FC Hermannstadt. Martici și Koljici sunt accidentați, iar Andrei Ivan și Vali Mihăilă, suspendați. Absențele ultimilor doi îl deranjează însă cel mai mult pe antrenorul Victor Pițurcă. 

„S-au luat cartonașe foarte ușor. Dar și arbitrii le dau la orice atingere. N-am putut să văd așa ceva! Cu Chindia, arbitrul a început foarte bine, a lăsat jocul liber. Însă după ce a eliminat jucătorul de la Târgoviște, cartonașe galbene la orice fază! 

Fotbalul e un joc bărbătesc, trebuie lăsat mai liber. Nu orice mână pusă pe adversar e fault”, a spus antrenorul Craiovei. 

Deși crede că „așa se explică și cartonașele lui Ivan și Mihăilă”, Piți a discutat cu staff-ul său să analizeze „fazele în care ei au luat «galbene». Iar în funcție de cum le-au primit, ei ar putea fi amendați. Nu e admisibil ca Mihăilă, un jucător tehnic, care nu prea caută contactul fizic, să aibă atâtea avertismente”.

7 cartonașe galbeneare Valentin Mihăilă. Andrei Ivan a adunat 4

279.000 de euroa costat gazonul hibrid pus la Craiova, cu tot cu transport, a anunțat ieri Pițurcă

„N-am mai vorbit demult cu Neagoe. E un minus pentru Hermannstadt că-i suspendat și nu va sta pe bancă. Amândoi ne dorim victoria, nu vă gândiți la altceva. Ce dacă suntem veri?”  - Victor Pițurcă, antrenor CS Universitatea Craiova   

Vezi și: 

CRAIOVA // Victor Pițurcă a ajuns la mâna renegaților » Antrenorul oltenilor are trei jucători importanți indisponibili

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  23 Noiembrie 2019, 16:12

Bai ratatilor de la GSP pai nu va jurati voi ca gazonul a costat 700000 de euro???Nu va este bai rusine de voi cand va uitati dimineata in oglinda???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează