FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Victor Pițurcă îl ironizează pe Ciprian Marica: „El nu știa cu coțofana. Pentru el căutam terenuri proaste”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 17:05

Victor Pițurcă (63 de ani) i-a răspuns lui Ciprian Marica (33 de ani), după ce fostul său elev de la echipa națională l-a ironizat pe managerul Craiovei. 

Motivul ironiilor dintre cei doi este problema gazonului de pe Stadionul „Ion Oblemenco”. Acum patron la Farul Constanța, Ciprian Marica a ținut să îi reamintească strategia la care a apelat în urmă cu câțiva ani pentru a-i încurca pe adversarii primei reprezentative. 

Dacă Marica nu ştia cu coţofana, de aceea căutam terenuri proaste! Dacă ar fi ştiut, nu mai căutam. Aici, la Craiova, am jucători care ştiu cu coţofana şi de aceea am nevoie de teren biliard. Nu ştiu de unde i-a venit lui Ciprian să spună aceste lucruri. Oi fi făcut şi ce spune el, nu mai ţin minte. 

Când jucam cu adversari care ne erau superiori din toate punctele de vedere trebuia să folosim şi noi armele noastre. Dar cu aceste arme am bătut Olanda, iar când România bate Olanda este ca şi cum ar bate Craiova pe Real Madrid. Am câştigat grupa de calificare în faţa Olandei, o performanţă extraordinară”, a declarat Victor Piţurcă.

„Ce utopie că nea Piţi se plânge de gazonul prost! Îmi aduc aminte la meciurile cu Olanda şi cu Franţa, la care terenul era impecabil, că nea Piţi ne-a pus să ne antrenăm acolo şi să băgăm multe alunecări. Voiam să stricăm puţin gazonul, pentru că era prea bun pentru adversarii pe care îi întâlneam” - Ciprian Marica, la TV Telekom Sport.

VEZI ȘI:

METALOGLOBUS - RAPID 0-0 // Fanii sunt din nou pe jar! 15 reacții nemiloase pe Facebook: „Petarde de jucători, pseudo-antrenor și manageri bișnițari. Să vă fie rușine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
marius.bxl
marius.bxl  •  30 Septembrie 2019, 05:11

Nu stia cu cotofana ....el doar lustruia bancale de rezerva si se dadea accidentat

1025196294175439
Stolojan Claudiu  •  30 Septembrie 2019, 02:48
Postat de dubluv pe 29 Septembrie 2019, 19:23

sa ii spunem lui Marica ce inseamna utopie? sau sa il lasam in prostia lui?

Am sesizat si eu greseala dar am spus ca poate nu inteleg eu toate sensurile cuvantului utopie. :D

ge0x
ge0x  •  29 Septembrie 2019, 22:15
Postat de Michel Denn pe 29 Septembrie 2019, 19:48

Pentru cititorii mai tineri : nici Piți nu știa cu coțofana ! S-a găsit cine să vorbească ! Dacă el era în echipă cu Hagi acum o crede că el era mare dribleor !

Nici Inzaghi nu știa și o baga în poarta meci de meci și mai sunt o grămadă de genul. Degeaba faci floricele dacă gol ioc.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează