FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Victor Pițurcă nu uită de ajutorul primit de Steaua: „Aveam scheme pe dracu'! Am avut noroc cu cel mai valoros om din viața mea”

Victor Pițurcă e în prezent liber de contract
Victor Pițurcă e în prezent liber de contract

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 07:09

Victor Pițurcă (63 de ani) a vorbit despre victoria Stelei cu Anderlecht, 3-0 în Cupa Campionilor Europeni, de la care s-au împlinit 34 de ani, și îi e recunoscător lui Valentin Ceaușescu pentru ajutorul primit în acele vremuri.

„Era ceva ieșit din comun când am ajuns în finala Cupei Campionilor. Eram o echipă din blocul comunist și ne băteam cu marile cluburi. Aveam scheme pe dracu! Se lucra tactic atunci? De unde? Cred că la ora aia, Barcelona și Anderlecht erau cele mai bogate din lume. Păi ce? Noi aveam 100.000 de dolari în conturi? Era greu pentru orice adversar, pentru că şi mingea circula foarte repede şi niciun adversar nu avea ce să îmi facă. 

Da, aveam partidul lângă noi (n.r. ironic). Aveam valoare! Nu aveam niciun partid care să ne ajute. Singurul partid era Valentin Ceaușescu. Nici nu consider că el a fost în Partidul Comunist Român. Nu avea nicio legătură. Omul era de-o corectitudine fantastică. Cred că am cunoscut cel mai valoros om din viața mea. El e Valentin Ceaușescu”, a declarat Victor Pițurcă la TV Digi Sport.

„Când am căzut cu Anderlecht, eram cu Boloni în cameră şi spuneam că «Acum cred că e capăt de drum”». Era incredibilă echipa de atunci a belgienilor, avea vreo 6 internaționali”
Victor Pițurcă

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește și: 

Fundașul român care i-ar eclipsa pe Ramos și Pique » Pițurcă: „Ar fi plătit cu 20 de milioane de euro pe an

Victor Pițurcă nu se joacă: „Nimeni nu intră în casa mea fără să fie testat” » De unde a făcut rost de teste

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
111855873007282
Un Timisorean  •  17 Aprilie 2020, 16:23

Frumos din partea lor. Toti stelistii il elogiaza pe omul care a facut posibila cistigarea Cupei Campionilor - Valentin Ceausescu.

251470548655329
Mihai Corneliu  •  17 Aprilie 2020, 16:10

Pițu are dreptate. Toți cei care l-au cunoscut pe Valentin vor spune la fel.

hhannibal
hhannibal  •  17 Aprilie 2020, 14:05
Postat de emil1986 pe 17 Aprilie 2020, 13:08

Mai ai frati?

Sa speram ca nu!:))))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează