GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

CORONAVIRUS. Victor Pițurcă nu se joacă: „Nimeni nu intră în casa mea fără să fie testat” » De unde a făcut rost de teste

Victor Pițurcă nu glumește când vine vorba de COVID-19. +45   FOTO
Victor Pițurcă nu glumește când vine vorba de COVID-19.

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 15:25

Victor Pițurcă (63 de ani), fostul antrenor al Craiovei, e extrem de precaut când vine vorba de epidemia de coronavirus care a forțat întreg mapamondul să-și schimbe radical modul de viață

Pițurcă a intrat în posesia unor teste de COVID-19 achiziționate din Anglia și mărturisește că nimeni nu intră în locuința sa fără să fie testat.

„Stăm acasă, purtăm măști dacă ieșim, ne spălăm tot timpul, curățenie tot timpul. E foarte greu să nu iei contact cu cineva, îți vine și femeia de serviciu, mai vine și Alexandru.

Când vine la Alex la mine, îi fac testul. Celui care vine la mine îi fac testul. Nu intră la mine până nu îi fac testul. Am cumpărat niște teste pentru familie. Dacă vine cineva străin, îl testez. Nu intră nimeni la mine în casă netestat”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit Antena Sport.

Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au testat împotriva COVID-19 cu teste rapide: „Mi le-a adus cineva din Anglia”

Cuplul Alexandru Pițurcă - Cristina Ich, dar și restul familiei fiului fostului selecționer al naționalei României, s-au testat împotriva coronavirus cu teste rapide COVID-19 procurate din Anglia. 

Potrivit Libertatea, în Anglia e ilegal să se vândă astfel de teste rapide, conform Agenției Naționale de Reglementare a Medicamentelor și Produselor din Sănătate din Marea Britanie (MHRA), iar Serviciul de Sănătate Publică din Anglia (PHE) nu recomandă utilizarea acestor produse acasă. 

„Mi l-a adus cineva din Anglia. Mi-a spus că are o cantitate mare, așa că am fost interesat. Ne-am făcut toată familia. Da, toată lumea a ieșit negativ. Dacă era cineva pozitiv, cu siguranță știați”, a declarat Alexandru Pițurcă, conform sursei citate. 

Unul dintre beneficiarii testelor rapide a fost Cristina Ich, partenera de viață a lui Alex Pițurcă

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
+41 FOTO

VIDEO. Cristina Ich, dans sexy din izolare

Citește și alte știri despre coronavirus:

EXCLUSIV VIDEO Marian Aliuță atacă „izolarea mincinoasă”: „Iohannis spune să stăm acasă în noaptea de Înviere, dar pe ăia care au plecat în Germania nu i-a văzut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
2317520021683795
Flo'w Gaby  •  16 Aprilie 2020, 22:05
Postat de paul801 pe 16 Aprilie 2020, 15:54

de asta aici, in Anglia astia n-au testat nici 10% din personalul NHS...ca au teste rapide...cea mai mare prostie

Nu au testat in anglia pentru ca nu vor sa teste cu acele teste rapide pentru ca nu sunt nici macar 90% sigure de rezultat. Si 2 la mana nu au fost pregătiți ca orice alta tara sa faca atatea mii de teste intro zi.

kingdon
kingdon  •  16 Aprilie 2020, 16:27

Nepoate te ai dat in fapt, te am vazut la tv in izolare si esti alb in cap, n ai cum sa te vopsesti ca esti casnic. Mister rezolvat ca prea erai tarfoi!!!

kingdon
kingdon  •  16 Aprilie 2020, 16:25

Ne

Vezi toate comentariile (4)
Comentează