FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

Victor Pițurcă, reacție vehementă după FCSB - Dinamo: "Ce derby?! Dinamo e Dinamo, iar FCSB e nou înființată"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 09:53

Victor Pițurcă, fost antrenor și jucător la Steaua, a vorbit despre duelul dintre Dinamo și FCSB, 3-3, și a explicat de ce nu crede că meciul a fost un derby, spunând câ echipa lui Gigi Becali este nou înființată.

"Nu cred ca a fost un derby. Dinamo este Dinamo, dar FCSB e o echipă mai nou înființată. Deci nu cred că a fost chiar așa un mare derby.  S-au înscris șase goluri, deci putem spune că a fost spectacol. Golurile au salvat spectacolul", a declarat Victor Pițurcă la ProTV.

Victor Pițurcă, 62 de ani, a evoluat la Steaua între 1982 și 1988. Ca antrenor, a avut două mandate în Ghencea: între 2000 și 2004 și între trei luni în 2010. Deși a lucrat cu Gigi Becali, Pițurcă susține acum echipa Armatei, despre care spune că este continuatoarea formației care a câștigat Cupa Campionilor în 1986.

Citește și: Steaua nu renunță! Când se poate decide promovarea în Liga a 3-a: "Reprezentăm un brand important! Avem toate condițiile."

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  31 Iulie 2018, 21:57
Postat de hitman222 pe 31 Iulie 2018, 18:10

Nu mai esti stelist nea halbă, esti gigist.

Fraiee, ai uitat ca barbugiul trisor i-a vandut actiuni LA STEAUA ciobanului? Daca el zice ca FCSB nu e Steaua inseamna ca se autodenunta pentru inselaciune. Si fraierii ca tine pun botu'. A fost angajatul ciobanului si a vrut sa-l fure, numai ca s-a prins nea zer si l-a ejectat, iar acum cel prins trisand la cazino incearca sa se razbune. Pacat, a fost un jucator extraordinar, dar ca om e un nimic - barbugiu si trisor prins in flagrant.

liviuemil
liviuemil  •  31 Iulie 2018, 19:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  31 Iulie 2018, 18:54
Postat de alexyulyan pe 31 Iulie 2018, 17:46

fraiere de ce ai emblema Stelei la profil? pune-ti emblema clubului tau din Popesti Leordeni

De ce am emblema aia? Păi ca în Moromeții, Ca să se mire proștiicatine....

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close