FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

Pițurcă dezvăluie: „Lucescu a vrut să antreneze Steaua” + Iese la atac: „Noi n-am fost ajutați de absolut nimeni. Dinamo avea puterea”

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 14:57 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 15:23

Victor Pițurcă a vorbit despre rivalitatea dintre Steaua și Dinamo de dinainte de Revoluție și dezvăluie cum Mircea Lucescu voia să antreneze echipa rivală.

Fostul atacant al Stelei respinge ideea că Valentin Ceaușescu, fiul lui Nicolae Ceaușescu, o ajuta pe Steaua. Și susține că Mircea Lucescu a vrut să antreneze Steaua înainte de a ajunge la Dinamo.

Victor Pițurcă este consternat: „Toată lumea tace acum, după ce mi s-a întâmplat”
JUSTIȚIE
Victor Pițurcă este consternat: „Toată lumea tace acum, după ce mi s-a întâmplat”

Victor Pițurcă: „Mircea Lucescu voia să antreneze Steaua”

„Domnul Lucescu voia să fie antrenor la Steaua, iar domnul Valentin i-a spus «Mircea, nu poţi fi antrenor la Steaua pentru că eşti dinamovist. Rezolv să mergi antrenor la Dinamo, dar ce te rog e să fie corectitudine, să se joace frumos. Astea sunt nişte secrete.

Nu cred că performanţele Stelei erau mai mari cu Mircea Lucescu. Nu mai era lotul care a fost. Probabil îşi aducea jucătorii lui de la Hunedoara, cum a făcut la Dinamo. Avea încredere în numiţi jucători, ceea ce e normal. El a mers pe jucătorii cu care a avut succes și a făcut o echipă foarte bună la Dinamo.

De ce n-a ajutat-o sistemul înainte de a forma această echipă? cinci ani am cam dominat Europa. Valentin Ceauşescu a fost cel care a ajutat Steaua? Nu, nu cred. De ce echipa Steaua n-a fost ajutată înainte? Ţin minte că Steaua termina doar pe locul al patrulea sau al cincilea, deși avea jucători buni. Adevărul e că Steaua n-a fost ajutată de absolut nimeni. Singurii care făceau tot ce se întâmpla erau cei de la Dinamo. De ce făcea Dinamo? Avea putere. Valentin nu avea nicio putere, că el n-ar fi vorbit niciodată aşa ceva. Valentin era de o corectitudine... Era un om model pentru mine.

Poate se supără dinamoviştii, poate se supără domnul Lucescu, dar eu spun realitatea. Și ştim cum s-au câştigat, Ghetele de Aur, ştim când se făcea 4-4. Să întrebaţi orice preşedinte şi vă spune adevărul, că Steaua niciodată n-a făcut lucrurile astea", a spus Victor Pițurcă la OrangeSport.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Mircea Lucescu, declarații despre o posibilă instalare a lui Chivu în Superligă: I-am spus că e de ajuns ce a făcut la tineret”

Citește și:

Fostul jucător de la Rapid a răbufnit în direct: „Voi ieși din fotbal. E o mocirlă!”
DECIZIE
Fostul jucător de la Rapid a răbufnit în direct: „Voi ieși din fotbal. E o mocirlă!”
Arbitraj PRAF la Botoșani - FCU Craiova: penalty clar, întors cu VAR + eliminare ușoară
FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA
Arbitraj PRAF la Botoșani - FCU Craiova: penalty clar, întors cu VAR + eliminare ușoară

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
iobag
iobag  •  15 Aprilie 2024, 12:49
Postat de blahblahblah111 pe 14 Aprilie 2024, 17:16

Ba piturca, steaua castiga cupe prin decret a doua zi si juca pana pana in minutul 120 un meci de 90 de minute. Esti comic :))) steaua bucuresti este statistic, cea mai ajutata echipa de fotbal din europa, atinge cote de fotbal bananier de pe alte continente. despre perioada 90 ce sa mai vorbim, aproape ca nu s-a jucat fotbal in Romania in anii aia, steaua era trecuta campiona in birouri inainte sa inceapa campionatul. performantele nationalei erau o ramasita a comunismului.

Nu stiu ce statistici ai vazut tu, dar vezi ca aia ajutati erau altii care ne si faceau de ras in europa. In anii 90 Steaua chiar juca fotbal si cand lua titlul juca si in Champions league la un nivel la care restul nici nu visau. De anii 80 nici nu mai zic, dar ce sa stii tu despre fotbal la nivel asa inalt cand ai mamaliga intre dinti?

laur33
laur33  •  15 Aprilie 2024, 00:16

Iar ne dați interviuri cu frustrații de Pitzi și Tudorel care ne explica ce imaculata era Steaua, singura echipa din lume care a câștigat o cupa printr-un decret?

creeperno807
creeperno807  •  14 Aprilie 2024, 23:00

In tot atatea au si furat

Vezi toate comentariile (11)
Comentează