FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO 0-1

EXCLUSIV Victoria lui Dinamo cu FC Argeș, contestată: „E grav, facem memoriu!”

FC Argeș contestă faza din finalul meciului cu Dinamo (0-1), în urma căreia piteștenii trebuiau să beneficieze de un penalty. +7   FOTO
FC Argeș contestă faza din finalul meciului cu Dinamo (0-1), în urma căreia piteștenii trebuiau să beneficieze de un penalty.

Articol de - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 13:31 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 13:56

FC Argeș contestă faza din finalul meciului cu Dinamo (0-1), în urma căreia piteștenii trebuiau să beneficieze de un penalty.

  • CONTEXT: În minutul 90+1 al confruntării din Trivale, Ricardo Grigore a căzut în careul dinamoviștilor peste Drăghici și l-a doborât. Fault clar. Doar că arbitrul Marian Barbu a considerat că stoperul „câinilor” fusese împins înainte de Ndiaye Mediop;
  • Reluările TV au demonstrat că Grigore s-a împiedicat, fără să fie atins de vreun adversar. Decizia corectă: penalty pentru FC Argeș, care putea obține astfel un rezultat de egalitate - detalii, AICI.

FC Argeș se revoltă după înfrângerea cu Dinamo: „Facem memoriu!”

„Am revăzut faza de 100 de ori și de 100 de ori nu ne dăm seama de ce nu am primit penalty. Am mai făcut un apel, vrem ce e al nostru, nu să fim ajutați. Nu ne interesează nici ce zic dinamovstii, cât au fost ei de dezavantajați. Acum ce să facem? Să plătim noi pentru alții? 

Grav nu e numai că nu am primit penalty, grav e că arbitrul era foarte bine poziționat. A văzut tot. Mai e și arbitru FIFA! Ok, nu vedea, înțelegeam. E și el om. Referitor la ce a spus Grigore, ce să facem? La Dinamo nu sunt jucători corecți ca la FC Arges. Aduceți-vă aminte cum Matei a recunoscut că a facut penalty cu Viitorul. 

Păi, la Grigore e placaj ca la rugby! Vom face memoriu la CCA. E al 3-lea meci la rand cand se greșește grav împotriva noastra", a declarat Bogdan Stoica, președintele lui FC Argeș, pentru Gazetă.

FOTO. Faza din prelungirile meciului FC Argeș - Dinamo 0-1, când gazdele au fost dezavantajate

+3 FOTO

VIDEO. Ce a declarat Jerry Gane, după FC Argeș - Dinamo 0-1

Citește mai multe știri despre FC Argeș - Dinamo 0-1:

Cosmin Contra a răbufnit, după FC Argeș - Dinamo 0-1: „Să vă fie rușine!”

Ricardo Grigore s-a certat cu fanii, imediat după FC Argeș - Dinamo 0-1: „Veniți să dați interviu! Să nu uităm, să nu vorbească nimeni!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
dansy
dansy  •  06 Decembrie 2020, 14:40

Dinamo,cei cu care ne intoxicați in ultima vreme fura ca inncomunism

778037419633627
Emanuel Marinescu  •  06 Decembrie 2020, 09:54

Acum 10 ani maidanezilor bateati in Triviale tot cu arbitrii.De fapt cu cel mai ipocrit si dezgustător ecuson FIFA.Arbitrul vostru de casa,Balaj-muc.E drept nu pe Fc Argeș,pe International.*** coteț ca de cușcă nu aveti fata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mehighms
mehighms  •  06 Decembrie 2020, 08:09
Postat de creeperno pe 05 Decembrie 2020, 22:37

La ce s-a jucat pe teren, e clar ca Dinamo a meritat victoria. De asemenea au fost date si niste auturi si offisideuri aiurea impotriva noastra. Sa va bucurati ca v-am dat doar 1-0 in 10 oameni ca altfel n-ati fi scapat cu mai putin de 3-0 in caz ca arbitrajul era 100% corect

negoita, fa-ti un transplant de creier!!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează