FOTBAL  »  LIGA 1  »  CS U CRAIOVA - FC VOLUNTARI 3-0

Victorie cu scandal! FC Voluntari contestă dreptul de joc a doi dintre fotbaliștii folosiți de CS U

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 18:01

FC Voluntari acceptă cu greu înfrângerea categorică în fața celor de la CS U Craiova, 0-3. Ilfovenii au contestat după finalul meciului dreptul de joc a doi dintre fotbaliștii folosiți de olteni.

La ”pontul” lui Adrian Mititelu, fostul patronul al Universității, Dumitru Dragomir a contestat victoria lui CS U. Motivul? Mijlocașii Cosmin Ciocoteală și Robert Petre, ambii 18 ani, ar fi fost transferați după 5 octombrie 2015, când oltenii au primit interzis la transferuri.

Cei doi jucători ar fi însă legitimați înainte de această dată. Conform prezentărilor de pe site-ul oficial al craiovenilor, Ciocoteală și Petre se află la echipă încă din sezonul 2014/2015.

”Fotbalul nu se mai joacă prin birouri”, a fost reacția lui Felix Grigore, președintele CS U, în momentul în care a aflat de inițiativa ilfovenilor. Cei de la Voluntari sunt însă determinați să meargă până la TAS, dacă nu vor primi un verdict favorabil din partea comisiilor.

”A făcut junioratul la CSS Turnu Severin și Școala de Fotbal „Gică Popescu“, iar în 2014 a ajuns în curtea Științei. Și-a trecut în palmares campionatul și Cupa României faza județeană, cucerite cu echipa a doua a clubului. Reprofilat din fundaș central închizător, Ciocoteală a dat randament, fapt care i-a determinat pe membrii staff-ului tehnic să-l propulseze la prima echipă”
Prezentare lui Ciocoteală pe site-ul csuc.ro

”Produs al CSJ Știința U Craiova, Robert Petre este unul dintre juniorii în care Universitatea își pune mari speranțe. A fost unul dintre artizanii eventului în Liga a IV-a în această vară cu echipa a doua a clubului. Totodată, se află pentru a doua oară în lotul echipei mari, el fiind cooptat și în mandatul lui Ovidiu Stângă”
Prezentarea lui Petre pe site-ul csuc.ro

Playtech: BOMBĂ! Pensia alimentară uriașă pe care Reghecampf o plătea fiului său. Halucinant ce sumă dădea lunar


Comentarii (6)
stefan..
stefan..  •  07 Martie 2016, 17:10

Sa nu ne imbatam cu apa rece! Castigul acestui meci este doar reconfirmarea ca Ivan e mare jucator si ca faptul ca a refuzat Steaua este un lucru corect pentru un jucator care nu vrea sa-si ingroape prea devreme cariera, la nivel inalt. Fratii Costea, Andrei Ionescu sunt cele mai clare exemple. Problema Stiintei este alta. Netoiu, Dinel Staicu sunt istorie. Perioade negre ale Universitatii Craiova. Mititelu, la fel. Mai rau decat predecesorii. Din pacate, actualul investitor pare depasit de fenomenul fotbalistic. Dovada e faptul ca acesta a investit mult (nu ma intereseaza de unde) si fara rezultate. O consecinta a faptului ca nu a adus profesionisti la conducerea clubului. Daca nu-si gaseste oameni de fotbal competenti, Rotaru se va inscrie pe lista neagra a predecesorilor acestuia.

938953349477675
Giovanni Kensselo  •  07 Martie 2016, 01:20

Mititelu du-te bai la brutarie si mai lasa-ne....eu credeam ca esti la beci

1425530564440064
Adrian Mititelu  •  07 Martie 2016, 00:17

Un articol facut pe genunchi ! Lucrurile stau in urmatorul mod- Robert Petre este jucator legitimat la Frf dar si sub contract, cu Fotbal club U Craiova SA , societate aflata in faliment in prezent. Contractul expira la sfarsitul junioratului respect 30 iunie 2016. Petre ,este jucatorul lui FCU de la varsta de 8 ani, a jucat la CJ Stiinta numai ca jucator imprumutat in perioada 2011-2013 . El nu pute fi legitimat la Csu decat in urma unui transfer realizat in cadrul proceduri falimentului,repectiv, evaluare ,oferte ,supra oferte ,aprobare adunarea creditorilor,confirmare tranzactie judecator sindic proceduri care nu s-au derulat cu privire la acest jucator. Cum a jucat el duminica pt Csu? Cel mai probabil, printr-un fals ! Posibil sa fi crezut ca noi cei de la FCU am omis sa-l inregistram pe acest jucator si ca, nu l-am legitimat la FRF. Acest lucru era imposibil ,Petre este liderul generatiei 97 a FCU .Oricum,este exclus ca Csu sa detina o legitimare regulamentara/legala cu privire la acest jucator.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează