FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Victorie pentru Mititelu în procesul cu Piţurcă! Justiţia va analiza în premieră regulamentele din fotbalul românesc

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 23:10

Adrian Mititelu a obţinut o victorie importantă în procesul pe care îl are cu Victor Piţurcă, în care a cerut anularea deciziei date în instanţele sportive în mai 2011, prin care era obligat la plata unor despăgubiri de 7 milioane de euro.

Azi, Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a admis astăzi cererea clubului cu privire la sesizarea Secţiei de Contencios Administrativ din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, cu privire la legalitatea regulamentelor şi a statutului antrenorilor, scrie editie.ro

Datorită aceste decizii, va fi pentru prima dată în istoria post decembristă cînd justiţia română va analiza valabilitatea şi legalitatea regulamentelor din fotbal.

Excepţia de nelegalitate va fi judecată de un complet de 3 judecători ai Secţiei de Contencios Administrativ a Curtii de Apel Bucureşti în regim de urgenţă, iar decizia acestui complet va putea fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în termen de 3 zile şi va fi judecată în acelaşi regim de urgenţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
nicu_pop
nicu_pop  •  04 Mai 2012, 10:28

orice forma juridica din tara asta trebuie sa respecte legile si constitutia, iar dreptul la justitie este garantat prin costitutie. nu ;i in cazul frf. oricum un cutremur e pe cale sa se produca: daca justitia constata neconstitutionalitatea statutului frf, atunci acesta trebuie modificat si deci mititelu are castig de cauza, cu alte cuvinte sfarsitul cancerului din fotbal. daca insa justitia spune ca frf este peste legile romaniei si poate interzice dreptul la justitie membrilor sai, atunci vom asista la certificatul de deces al statului roman pt ca orice forma de asociere poate sa adimita neaplicabilitatea legilor statului roman pt membrii sai. o fff mare dilema!

banutzu2003
banutzu2003  •  04 Mai 2012, 09:20

Poate avem noroc in anul 2012 (anul apocalipsei pentru FRF-LPF) si scapam de jeguri.

suporteru
suporteru  •  04 Mai 2012, 06:36
Postat de suporteru pe 04 Mai 2012, 06:35

ma da numai academicieni fara serviciu pe forumul asta,nu poate nimeni sa puna o stire fara sa se bage unii ca musca-n c-uru calului...ba vedeti-va de echipele voastre si lasati voi grija Universitatii,luati-va o slujba de ex...

raul nu ma refeream la tine...;)ci la "academicienii" de mai jos...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează