FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL INTERNATIONAL

Victorii pentru sahtior si Zaglebie Lubin / Vezi cit costa biletele la Zaglebie Lubin - Steaua!

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2007 00:00

In Ucraina, sahtior Donetk a obtinut a doua victorie consecutiva dupa egalul din runda inaugurala cu Dinamo Kiev, de aceasta data victima lui Rat si compania fiind Zorya, o nou-promovata.

Formatia ucraineana sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, si echipa poloneza Zaglebie Lubin, adversara Stelei din Liga Campionilor, au obtinut victorii vineri seara in campionatele lor.

sahtior s-a impus cu 3-0, goluri Jadson si Gladky, de doua ori, dupa un meci in care Mircea Lucescu a folosit formula Pyatov - Srna, Cigrinsky (Kucher), Yezersky, Rat - Lewandowski (Pryomov), Duljaj, Fernandinho, Jadson - Gladky (Cristiano Lucarelli), Brandao.

In Polonia, aproximativ in acelasi timp cu Steaua, Zaglebie Lubin debuta in noul sezon cu o victorie la limita, 2-1 cu Widzew Lodz, goluri Nunes si Iwanski, in prima repriza, respectiv Napoleoni, pe final.

Cu ocazia meciului dintre Zaglebie Lubin si Widzew Lodz s-au pus in vanzare si bilete pentru partida de marti, dintre campioana Poloniei si vicecampioana Romaniei, un tichet la meciul Zaglebie Lubin - Steaua costand intre 30 si 80 de zloti, aproximativ intre 24,9 si 66,4 lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează