FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO 3 momentele GENIALE cu Dan Petrescu. „Băi, idiotule, vezi că ai avion!” + superstiția incredibilă legată de oamenii de pe banca de rezerve

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 12:56

Dinu Todoran, actualul șef al Academiei FC Voluntari, a câștigat titlul cu Unirea Urziceni în 2009. În direct la GSP Live, el i-a făcut un portret incredibil lui Dan Petrescu, antrenorul care miercuri va încerca să o califice pe CFR în grupele Champions League.

În 2008, Todoran a fost cel mai scump jucător din lotul Unirii Urziceni, club care a plătit 400.000 de euro pentru a-l aduce de la Farul. Mijlocașul a jucat apoi 22 de meciuri în campania care a dus la câștigarea surprizătoare a titlului.

Prezent în studioul GSP Live, Todoran a povestit care este marele secret al lui Petrescu:

„El face tot pentru fotbal, face tot pentru tine, tu trebuia să ai mintea doar la fotbal. Vedea un meci și de 10 ori. Toată lumea spunea că ne băga în cantonament după meciuri, dar luni aveam liber. Nu venea în camere, în cantonament, niciodată să ne controleze”.

Todoran a povestit un episod amuzant despre un moment în care a încercat să-i înșele încrederea lui Dan Petrescu:

„Petrescu e un tip care te ajută extraordinar. Eu am avut nevoie de ajutor. Am doi băieți gemeni și soția mea trebuia să facă un control. Doar la Cluj se făcea și trebuia să merg cu ea. Asta era miercuri și sâmbătă aveam meci.

Mi-a zis să nu conduc eu. Mi-a pus șofer, mi-am luat soția de la Brașov, am mers la Cluj. Am mers la doctor, totul în regulă, dar la întoarcere eu voiam să rămân cu soția la Brașov. El (n.r. - Petrescu) mă sună și îmi zice: «Vezi că ai bilet la avion». Eu mă duc la aeroport și îl sun: «Mister, nu e acum avionul». Am vrut să-l păcălesc. El spune: «Ia stai, mă, așa!». Mă sună din nou și îmi zice: «Bă, idiotule, vezi că ai avion acolo».  Atunci i-am zis: «Aaaa, Mister, m-am uitat la Sosiri».  Când m-am întors, m-a așteptat fratele lui Dan Petrescu la aeroport cu mașina și m-a dus la antrenament”.

VEZI AICI MOMENTUL CU AVIONUL POVESTIT DE TODORAN LA GSP LIVE

Todoran n-a uitat nici de superstițiile lui Petrescu, povestind obiceiul ciudat pe care-l avea actualul antrenor de la CFR când lucrurile nu mergeau bine pe gazon:

„Ne schimbam pe bancă. Dacă nu dădeam gol, la un moment zicea: «Hai, mă, mai schimbați-vă (locurile) între voi!» Era Stângaciu, erau masorii, îi punea să-și schimbe locurile de pe bancă între ei. Stafful, pe jucători, nu”.

VEZI AICI CUM POVESTEȘTE TODORAN SUPERSTIȚIA LUI PETRESCU

Actualmente șef la Academia FC Voluntari, Todoran a dezvăluit și unele dintre regulile de aur pe care Petrescu le are ca antrenor:

„Pasa cu călcâiul puteai să dai doar în jumătatea adversă. Dacă dădeai în jumătatea noastră… Apoi, nu suferă jucătorii cu jambierii trași peste genunchi. Și mai avea o regulă de aur. Să nu bagi alunecare în careu. Asta am preluat-o și eu de la el.

Venise un copil, Bălgrădeanu, de la Dunărea Galați. Avea jambierii peste genunchi, ghetele fosforescente și a băgat alunecare la 16 metri. Când a ieșit mingea, l-a chemat: «Bă, ia vino încoace!». Ăla: «Da, da, Mister!». El: «Bă, dă jambierele alea jos!»”. 

CUM L-A CERTAT PETRESCU PE UN COPIL CARE AVEA JAMBIERII PESTE GENUNCHI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  26 August 2019, 15:35

Todoran a fost scula de fotbalist! Acum nu mai avem ca el...

saliceanu
saliceanu  •  26 August 2019, 15:03

Todorane, tu esti Mitika. Asta, Petrescu, e pro. Te'a luat ca din oala, si bine a facut. Tu faci ghem...din amintiri, si celalalt e bun de tot.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează