FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CORONA 1-0

VIDEO 3 puncte de la Dicanho » Veteranul Viitorului a fost decisiv cu Corona, scor 1-0

Dică a marcat primul său gol din acest sezon
Dică a marcat primul său gol din acest sezon

Articol de - Publicat sambata, 26 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2013 23:46

Nicolae Dică, veteranul de 33 de ani al echipei lui Hagi, a reuşit pe finalul jocului să marcheze şi să aducă victoria în derby-ul retrogradării cu Corona.

După ce a rămas fără 3 dintre golgeterii sezonului trecut, Chiţu, Iancu şi Alibec, Viitorul mai respiră doar datorită lui Dică. Degeaba a încercat Gavra să-i facă uitaţi pe puştii plecaţi pe bani frumoşi că a reuşit doar să-l evidenţieze pe Marc.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În repriza a doua a venit rîndul lui Cîrstocea şi a lui Axente să încerce să-şi cîştige rolul de salvator, dar Marc a fost din nou pe fază şi a respins în două rînduri (51, 71).

A trebuit să iasă la rampă Nicolae Dică. După două ocazii în prima repriză (17, 27), atacantul cu 103 reuşite în Liga 1 nu a mai ratat în minutul 75 şi a înscris un gol cît o victorie. Viitorul mai putea puncta odată, dar şutul lui Băluţă a clătinat doar bara.

"Mă bucur mai mult pentru cele trei puncte decît că am marcat eu. Era important să cîştigăm, dar sîntem încă în zona periculoasă" (Nicolae Dică, atacant Viitorul)

"Am pierdut multe mingi şi asta ne-a costat. Chiar dacă nu ne-au dominat, au reuşit o victorie meritată" (Ionel Gane, antrenor Corona)

592383-viitorul-corona-1-0.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gymd
gymd  •  26 Octombrie 2013, 14:36
Postat de alexandru_p pe 26 Octombrie 2013, 13:08

doar ca se scrie di canio, nu dicanho, pt ca apelativul nu vine de la vreun brazilian, ci de la celebrul italian paolo di canio

e brazilian bre :)))))))) cum la Sahtior sunt jucatori ca Dentinho,Juninho :)))))

alexandru_p
alexandru_p  •  26 Octombrie 2013, 13:08

doar ca se scrie di canio, nu dicanho, pt ca apelativul nu vine de la vreun brazilian, ci de la celebrul italian paolo di canio

Vezi toate comentariile (2)
Comentează