FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI

VIDEO A făcut genuflexiuni cu nevasta în spate! :) Povestea lui Adrian Pătulea, ratangiul rundei cu numărul 11 din Liga 1

Pătulea şi Alina Pătulea formează de mai multă vreme un cuplu, ei avînd şi un copil de 2 ani +1   FOTO
Pătulea şi Alina Pătulea formează de mai multă vreme un cuplu, ei avînd şi un copil de 2 ani

Articol de - Publicat miercuri, 10 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 18:06

În 2008, pentru a prinde un contract la Lincoln City, liga a patra din Albion, actualul atacant al Iaşiului le-a arătat englezilor cum se pregăteşte cu ajutorul soţiei sale.

Adrian Pătulea a fost eroul negativ al ultimei etape din prima divizie. Vîrful Iaşiului a ratat trei ocazii rarisime în meciul pierdut de echipa sa la Braşov şi a fost notat cu 2 în Gazeta Sporturilor.

Deşi are 27 de ani, Pătulea a debutat în prima ligă din România doar în această toamnă, el evoluînd de-a lungul vremii doar în eşaloanul secund, la Astra, la Rapid II şi la Farul, dar şi la mai multe cluburi de amatori din Anglia. Interesant e şi faptul că el s-a lăsat de fotbal în 2008, atunci cînd a plecat în Albion ca să muncească în construcţii.

Cumpărat de fani
Nu a putut renunţa însă la pasiunea pentru fotbal şi a continuat să se antreneze în timpul liber. La un moment dat, s-a dus să dea probe la Lincoln City, formaţie ce activa în liga a patra engleză. Cum nu era prea mult băgat în seamă, s-a gîndit să şocheze cumva şi a făcut o serie de genuflexiuni cu soţia în spate! :) Ziarele britanice au scris chiar că nevasta lui ar fi venit dezbrăcată la teren, însă Adrian a dezminţit vehement varianta.

Pînă la urmă, şefii lui Lincoln s-au decis să-l transfere, însă Petrolul Ploieşti, ultimul club de care aparţinuse în România, a solicitat 150.000 de euro în schimbul "cărţii verzi". Cum conducătorii echipei engleze au refuzat să achite această sumă, Pătulea a fost cumpărat din banii strînşi de suporterii lui Lincoln! Ei fuseseră entuziasmaţi de evoluţia românului într-un amical în care actualul ieşean izbutise un hattrick, astfel că au pus mînă de la mînă şi au ajutat clubul cu cei 150.000 de euro.

1 gol a marcat Pătulea în acest sezon de Liga 1 pentru CSMS Iaşi, în 9 meciuri disputate

4 echipe din Anglia a bifat Pătulea înainte de a reveni în România: Lincoln City, Leyton Orient, Hayes&Yeading United şi Hereford United

VIDEO: Vezi AICI ratările lui Pătulea din meciul cu FC Braşov!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
bandy
bandy  •  11 Octombrie 2012, 12:13
Postat de sharky_04 pe 10 Octombrie 2012, 19:21

asculta muzica clasica ca Lucian Sanmartean, nu ca altii :)

crezi ca daca asculti muzica clasica devii mai destept, cult, elevat. una e sa asculti 5 minute si alta e sa simti ...muzica...

bandy
bandy  •  11 Octombrie 2012, 12:12

cu asa jucator...... ajungem in C nu in B. Nu are simtul...portii

sharky_04
sharky_04  •  10 Octombrie 2012, 19:21
Postat de red77 pe 10 Octombrie 2012, 07:44

asta dupa cum se imbraca o arde in gutza ! barem nevasta-sa cred ca doarme si se trezeste cu salam in cap ! ala de canta si ala de sta in frigider !

asculta muzica clasica ca Lucian Sanmartean, nu ca altii :)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează