FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PETROLUL 1-1

VIDEO A fost iar Grozav » Mijlocaşul Petrolului a punctat din nou decisiv în 1-1 cu Astra

Gicu Grozav şi-a mai salvat o dată echipa.
Gicu Grozav şi-a mai salvat o dată echipa.

Articol de - Publicat duminica, 11 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 noiembrie 2012 22:48

Atacantul Petrolului a evitat pe final înfrîngerea, deşi ploieştenii au dominat autoritar meciul şi au avut şi un gol anulat eronat.

Invazia "lupilor galbeni" la Giurgiu nu a fost posibilă din cauza unui japonez şi a unui arbitru, Haţegan. Takayuki e omul care apare de nicăieri şi taie orice chef de fotbal adversarilor. După 61 de minute dominate cu autoritate de Petrolul, japonezul s-a înălţat în careu şi a plasat frumos cu fruntea mingea venită din corner.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pînă atunci, partida a cunoscut un singur duel: Grozav - Lung junior. Cinci şuturi ale vedetei prahovene şi tot atîtea parade ale lui Silviu. A reuşit să marcheze Bokila, dar Haţegan a intervenit aiurea. Grozav (84) n-a mai ratat din zece metri, profitînd şi de plasamentul dezastruos al lui Găman, iar găzarii au presat în van pînă la final.

Astra rămîne pe locul doi, la şapte puncte de Steaua, cu un joc greoi, incomod, dar cu eficacitate maximă la smuls puncte din nimic.

Haţegan le-a anulat un gol!
Petrolul ar fi putut cîştiga meciul de la Giurgiu dacă arbitrul Ovidiu Haţegan nu ar fi anulat aiurea golul din minutul 76 al lui Bokila. Atacantul "găzarilor" a primit o minge în careu, a preluat de lîngă Găman, a marcat, însă "centralul" a anulat golul pe motiv de fault în atac. Reluările TV arată însă că Bokila nu l-a incomodat pe Găman să joace mingea. Cosmin Contra a intrat pe gazon pentru a-i cere socoteală lui Haţegan, fiind trimis în tribună de acesta.

"Astăzi am dominat autoritar, am fost peste ei tot meciul. Consider că ei au cîştigat un punct. Noi am pierdut două" ( Gheorghe Grozav, atacant Petrolul)

"Am avut o primă repriză excelentă. E imposibil ca un gol valabil să nu fie acordat. Un arbitru de Champions League nu poate face o eroare ca asta" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

"Nu pot să zic că sînt dezamăgit. Am avut şi ghinion cu accidentarea lui Măţel. Îl dau pe Tembo la Steaua, dar nu cred că au bani să îl cumpere" (Ioan Niculae, patron Astra)

"E un scor corect. În prima repriză au fost mai buni. După pauză, noi am fost cei cu ocaziile mari. Mă îndoiesc că Haţegan greşeşte" ( Dinu Gheorghe, preşedinte Astra)

536211-astra-petrol.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
alibab
alibab  •  11 Noiembrie 2012, 22:53

Dle "ziarist"-conform opiniei dvs. vis-a-vis de acest meci,jucatorii echipei gazda ,locul 2 inaintea partidei au meritat o medie de 5,83-oaspetii,locul 5 i-ati notat cu 5,35 !!-Dvs ati vazut alt meci,sau notele dvs.sunt subiective si rauvoitoare si atunci sunteti NECALIFICAT ptr.o meserie ce presupune obiectivitate si neutralitate. La sfarsit de an faceti tot felul de clasamente bazate si pe notele primite de la ziaristi de jucatori-dvs.nu aveti calificarea minim necesara ptr. a opina.

maddmaxx77
maddmaxx77  •  11 Noiembrie 2012, 22:31
Postat de gardenparty pe 11 Noiembrie 2012, 21:01

Ce dreak a aparut internetul si la tara in Giurgiu.???Snuteti departe de REPUBLICA PLOIESTI,..taranilor

cu cine a jucat astra etapa asta cu FC petrolul CLUJ cumva?,Suntem prea civilizati ptr voi ,,RESPECT ILIE OANA ,SI ATAT ,,,restul e tacere ......

gardenparty
gardenparty  •  11 Noiembrie 2012, 21:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce dreak a aparut internetul si la tara in Giurgiu.???Snuteti departe de REPUBLICA PLOIESTI,..taranilor

Vezi toate comentariile (14)
Comentează