FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC VASLUI 0 - 2

VIDEO ACS Poli - FC Vaslui 0-2 » Vasluienii i-au stricat debutul lui Dan Alexa şi au egalat Dinamo în clasament!

Articol de - Publicat luni, 24 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 12 iunie 2014 16:58

Vasluienii i-au stricat debutul lui Dan Alexa pe banca celor de la ACS Poli, cîştigînd cu 2-0 pe terenul timişorenilor. Moldovenii au egalat Dinamo în clasament după această victorie.

Urmăreşte aici desfăşurarea liveTEXT a partidei!

Vezi aici cele mai importante faze VIDEO ale meciului!

Prima ocazie a vasluienilor a venit în minutul 4, cînd fundaşul central Ortiz a reluat peste poartă centrarea lui Muşat. Golul moldovenilor a venit repede, după o fază fixă. Muşat a executat bine un corner, apărătorii lui ACS Poli s-au bîlbît în careu, mingea a ajuns la Celeban, care a reluat în plasă cu un şut din întoarcere.

Elevii lui Dan Alexa au încercat să reintre în joc, ameninţînd poartă lui Cerniauskas prin şuturi de la distanţă, expediate de Trandu (20) şi Bărbuţ (28). Vasluienii au ameninţat tot cu fundaşii centrali, Ortiz trimiţînd din nou pe lîngă, după o lovitură de la colţ.

Boldea i-a dat emoţii lui Nuno Claro în minutul 33, cu şut puternic, dar veternul dintre buturile Timişoarei a deviat în corner. Alexa a încercat să forţeze ofensivă şi l-a aruncat în luptă pe Mansour, în locul închizătorului Hasani.

Timişorenii au cerut penalty la o intervenţie a lui Viveiros asupra lui Mera în careu, dar arbitrul nu a dat nimic (38). După pauză, Nuno Claro s-a remarcat la şuturile lui Temwanjera (50) şi Madson (51).

Vasluienii au majorat diferenţă după un contraatac lucrat ca la carte. Şeroni a pasat greşit la Temwanjera, care l-a deschis pe Antal pe partea dreapta. Mijlocaşul vasluienilor a centrat perfect în faţa porţii pentru Nuno Viveiros, care a marcat (72). La faza imediat următoare, Şeroni a încercat să-şi spele păcatele, dar lovitura sa de cap a trecut pe lîngă poartă.

Vasluienii puteau încheia conturile în minutul 76, cînd Antal a scăpat din marcajul lui Morarjiu şi Şeroni, dar şutul său a trecut milimetric pe lîngă poarta apărată de Nuno Claro. 
Szekely a prins o zi slabă părăsind terenul în minutul 75, iar Mansour, idolul de altădată al tribunelor ”alb-violete” n-au reuşit să schimbe nimic în jocul celor de la Poli.

Tot Şeroni a ratat şi ultima ocazie importantă a timişorenilor. Temwanjera a respins greşit, mingea a ricoşat la fundaşul gazdelor, care a încercat poarta cu un şut din întoarcere, reţinut de Cerniauskas.

Mansour n-a terminat meciul în teren, primind al doilea galben în minutul 90, după un fault inutil asupra lui Muşat. Atacantul timişorenilor a văzut primul avertisment în minutul 82, după o intervenţie dură la Madson.

Vasluienii s-au impus cu 2-0, iar Dan Alexa a debutat cu o înfrîngere pe banca timişorenilor, în faţa unui stadion ”alb-violet” aproape gol.

Echipele de start:

ACS POLI: Nuno Claro - Mera, Şeroni, Petrovic, Morariju - Ov. Petre, Hasani - Bărbuţ, Trandu, Boldea - S. Szekely
Rezerve: Pap, Bălace, Poparadu, Ahmetovic, Belu, Mansour, Fl. Nanu

FC VASLUI: Cerniauskas - Celeban, Ortiz, Balaur, Muşat - Madson, Razzotti - Viveiros, Cuero, Antal - Temwanjera
Rezerve: Straton, Gil Bahia, Pătulea, Abelairas, Buziuc, Prahic, Enescu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
giry
giry  •  25 Martie 2014, 08:28

Felicitari pentru victorie .....totusi pentru mine meciul cu botosani are un mare semn de intrebare

titelb
titelb  •  24 Martie 2014, 20:58

Vedem unde e Dinamo dupa 4 etape (la Petrolul si Ceahlaul si acasa cu Astra si Otelul)

bvd_magheru
bvd_magheru  •  24 Martie 2014, 20:52

Valahule ? Nu mi-ai raspuns !!! Cacatelul tau ce gust avea ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează