FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Adio, Cerni! Dinamo își aduce un titular din Elveția între buturi

Articol de - Publicat joi, 02 iunie 2016 00:00

Vaso Vasici, 26 de ani, este vizat pentru un transfer în Ștefan cel Mare. Roș-albii au găsit și rezervă pentru concurență, italianul Caparco de la Iași

Dinamo începe rebranduirea dintre buturi. Vitautas Cerniauskas își încheie contractul cu Dinamo și nu i se va propune prelungirea acordului, cu toate că a fost portarul titular al roș-albilor în sezonul abia încheiat. Lituanianul de 27 de ani este în discuții să-și continue cariera la AEL Limassol.

Roș-albii sunt în tratative pentru aducerea lui Vaso Vasici, 26 de ani, de la Grasshopper Zurich, sârb care a fost titular în Elveția până în momentul în care n-a mai dorit să-și extindă contractul cu elvețienii. Fiindcă nu a fost de acord cu termenii impuși acolo, a fost trecut în rezervă, fiind doar în două meciuri în 2016 în primul 11 al "lăcustelor".

Caparco, o formalitate

"Câinii" mai au o propunere din America de Sud, "un argentinian care va fi top class". O altă variantă pe care au pistonat e destul de greu de realizat momentan: Mario Felgueiras, în prezent la Pacos de Ferreira, fotbalist de 29 de ani pe care Ando îl cunoaște foarte bine de la CFR Cluj.

Lusitanul nu s-a impus nici la noua sa formație după aventura la Konya, însă a primit asigurări că i se vor acorda șanse în proximul sezon. Totuși, Dinamo e foarte aproape de a-și asigura serviciile unui portar, care pornește din postura de rezervă: Alessandro Caparco, 32 de ani, care-și încheie în aceste zile acordul cu CSMS Iași. Fotbalistul poate fi prezent pe 9 iunie la reunirea echipei.

34 de goluria primit Vasici în 19 meciuri pentru "lăcuste"

4 partidea bifat sârbul fără gol încasat pentru Grasshopper

29 de meciuria fost Caparco rezervă la Iași în cele 40 de partide ale moldovenilor. A mai jucat 6 ca titular, de alte 5 ori nefiind inclus în lot

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  02 Iunie 2016, 16:11

daca intradevar vor portar bun atunci sa-l ia p gottardi s-au p igor stefanovic , p wellington , p giideao s-au p jesus fernandez !!!

1745flo
1745flo  •  02 Iunie 2016, 14:00
Postat de bakunin pe 02 Iunie 2016, 13:40

Da, sexe, o sa vina portarul ala top-class la cea mai slaba echipa din estul Europei pentru 6.000 de euro pe luna :)))))))

Lasa ca la cea mai slaba 3chipa din istoria CL, vin toate vedetele retrogradate!

1745flo
1745flo  •  02 Iunie 2016, 13:57
Postat de dinamo100 pe 02 Iunie 2016, 11:00

Dinamo e intr-o degringolada totala. Si culmea, Negoita inca ii mai pacaleste pe multi lasand impresia ca pregateste formatia pentru performanta! Voi chiar nu intelegeti ingineriile financiare ale lui Negoita: a cumparat un club mare pe nimic, a vandut jucatorii ce se mai puteau vinde, a scazut bugetul echipei (achizitii, salarii etc.) si totusi pozeaza ca un salvator. El nu a platit decat o mica parte din datoriile clubului, ci s-a folosit de insolventa ca sa scape de cea mai mare parte din ele, iar la echipa n-a dat niciun ban din buzunarul propriu! Povestea asta cu portarii e de rasul curcilor!

Negoita a fost singurul care a fost dispus sa investeasca la Dinamo! 8 sute de mii, o suta de mii, nu conteaza, alti smecheri doar au dat din gura , dar mana in buzunar nu au bagat! Am vazut pe stadion asa zisi suporteri care dadeau 5 lei paznicului ca sa-i lase de la tribuna 1, la zero, pt ca era mai iefin asa! Asa suntem noi romanii, asteptam mereu sa vina altu sa plateasca pt noi, asteptam sa ni se dea mereu, sa ne conduca cineva, sa fim mereu o turma fara discernamant!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează