FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

VIDEO Adrian Porumboiu era gata să facă o concesie pentru Dan Petrescu: „L-am vrut de 2-3 ori, dacă venea nu mă băgam peste el”

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 11:02

Adrian Porumboiu, fostul finanțator de la FC Vaslui, susține că a încercat de mai multe ori să-l aducă antrenor pe Dan Petrescu, însă n-a reușit. Omul de afaceri ar fi făcut și o concesie și spune că nu s-ar fi băgat peste deciziile tehnicianului său.


„CFR merită titlul, a fost cea mai bună echipă. A avut un joc peste ale celorlalte combatante. CFR Cluj e o echipă pragmatică, cu jucători cu experiență.

Când am promovat cu Vaslui am vrut să-l aduc pe Dan Petrescu. A plecat el la o echipă, dar primul gând al meu de atunci a fost să-l aduc pe Dan Petrescu. Am mai încercat de 2-3 ori, dar nu s-a putut. E cel mai bun din generația lui. Probabil dacă venea el nu mă mai băgam peste antrenor, mă linișteam de la început. Acum e istorie”, a declarat Porumboiu la GSP Live.

„FCSB nu poate emite pretenții la campionat atâta timp cât nu poate bate Voluntariul sau Călărașiul. Campionatul mi s-a părut modest, au fost doar câteva meciuri bune.

Fundașii centrali de la Craiova sunt purtători ilegali de echipament. Ce faulturi fac! La Donkor e ceva de te doare capul. La Craiova s-a creat o emulație datorită stadionului și a atmosferei de acolo” Adrian Porumboiu

Citește și:

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI » Momente incredibile la CFR - CSU! Pigliacelli i-a cerut lui Arlauskis să-i lase pe olteni să egaleze!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  13 Mai 2019, 11:48

"Dacă"...bla bla bla bla...Articol ***. Porumboiu s-a retras din fotbal de câțiva ani...Nu m-ar mira să-i luați vreo opinie și Floricăi Dansatoarea. După Mitică Dragomir, Romică Pașcu...ar merge la fix! Când v-a catalogat Daum că sunteți "un ziar bun de împachetat pește", v-ați isterizat cu toți. Din păcate...a avut dreptate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează