FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Alexandru Chipciu scoate la suprafață detalii îngrijorătoare despre George Țucudean: „E greu să te gândești la fotbal când ai atacuri de panică și palpitații”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 17:14

Așa cum Gazeta Sporturilor anunța pe 23 august, George Țucudean (28 de ani) a decis să se retragă din fotbal, cel puțin pentru o perioadă.

Alexandru Chipciu, 30 de ani, coleg cu atacantul lui CFR Cluj la echipa națională, a vorbit despre situația delicată prin care trece golgeterul ultimelor două sezoane.

  • Țucudean a luat decizia după manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor, pierdută 0-1 cu cehii de la Slavia Praga. El va lua o pauză totală până la finalul anului, luând în calcul chiar retragerea definitivă.

„Am vorbit cu Ţucu foarte mult la selecţiile trecute, pentru că şi eu am avut o perioadă grea după ce a murit tata, cu gânduri şi gânduri. Aşa e când îţi e viaţa pusă în pericol, cu atacuri de panică şi cu palpitaţii e greu să te gândeşti la fotbal. Şi cred că oricine ar fi făcut acelaşi lucru în locul lui, are copii, are o familie frumoasă, mulţi bani, e cam greu să mai rişti când ai aceste lucruri în spate.

Dacă nu aveai nimic, poate mai riscai, dar aşa e cam greu. Să sperăm că va fi bine după această a doua operaţie pe care a avut-o şi când va reveni o va face la 100%”, a declarat Țucudean, potrivit TV Telekom Sport. 

După cele două ablații suferite în acest an, situația lui George Țucudean a rămas una problematică. Atacantul a luat decizia să ia o pauză și încă nu se știe dacă acesta va mai reveni vreodată pe teren. 

9 trofeea cucerit Țucudean în carieră, între care patru titluri naționale, cu FCSB (2015), Viitorul (2017) și CFR Cluj (2018, 2019)

GOLGETERUL ULTIMELOR DOUĂ EDIȚII L1

Atacantul lui CFR Cluj a subordonat lista golgeterilor din ultimele două sezoane ale Ligii 1. În sezonul 2017/2018, a marcat 12 goluri, terminând la egalitate cu Gnohere, iar anul trecut a terminat singur în fruntea listei marcatorilor interni, cu 16 reușite, fiind urmat de Mitriță, cu 13. Niciunul dintre goluri nu le-a marcat din penalty! 

În actualul sezon, a izbutit doar un gol în L1, dar și punctul victoriei în formidabilul Celtic - CFR 3-4 din preliminariile Champions League. 

  • Ablația cardiacă este o intervenție minim invazivă, care constă în cicatrizarea sau înlăturarea completă a unui țesut al inimii care provoacă tulburări de ritm cardiac.

Vezi și: 

OFICIAL CFR Cluj confirmă GSP: George Țucudean ia pauză de la activitatea fotbalistică

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează