FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ACS POLI 1-2

VIDEO Alexandru Tudor a refuzat două penalty-uri Viitorului la eşecul cu ACS Poli, 1-2: "Sunaţi la Comisie!"

Articol de - Publicat luni, 31 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 martie 2014 21:46

"Centralul" bucureştean n-a dorit să comenteze cele două faze, trimiţîndu-ne la CCA. Acolo, şi Deaconu s-a declarat în silenzio


Golurile spectaculoase ale meciului, Băluţă, respectiv Szekely şi Nanu, prima victorie din cariera de antrenor a lui Dan Alexa, 34 de ani, au trecut în umbră. Partida ce înfundă Viitorul lui Hagi şi oferă o gură de oxigen elevilor "Chirurgului" a fost decisă de două decizii a lui Alexandru Tudor.

Click aici pentru VIDEO!

Mai întîi, în prelungirile primei reprize, Axente a fost tamponat de Nuno Claro, fără ca portarul oaspeţilor să caute să joace mingea. Apoi, în minutul 64, Morariju l-a călcat clar pe Băluţă pe stîngul, tot în careu, arbitrul a ridicat din umeri, iar la faza imediat următoare Poli a făcut 2-1!

"Sunaţi la domnul preşedinte, la Comisie!" a fost singura reacţie a lui Tudor ieri, cînd a fost solicitat de Gazetă pentru a comenta acuzele lui Hagi. La finalul jocului, "Regele" ţipase: "Arbitraj cu tentă împotriva noastră! Cel puţin al doilea 11 metri a fost superclar! Nu se poate să nu vezi ceva atît de evident!".

Preşedintele CCA, Alexandru Deaconu, n-a dorit nici el să discute despre prestaţia lui Tudor: "Cînd am dat eu vreo replică în presă după vreun meci?!".


"E clar ca lumina zilei că trebuia acordat penalty la faza respectivă. Problema e că Tudor are parti-pris-uri"
Adrian Porumboiu

2-5 e raportul greşelilor de arbitraj pro-contra Viitorul în această ediţie


Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
reality
reality  •  01 Aprilie 2014, 17:37

mah astia de la GSPro Becali sunteti praf.... cum cade unu in careu si arbitru nu da 11 m cum e gata, sfarsitul lumii, arbitrul hot e anti Steaua si anti orice numai ceva EXTRAORDINAR, BOMBA, NEMAIPOMENIT, NEMAINTALNIT, EXCEPTIONAL si alte titluri de astea sforaitoare. Dar de la o etapa la alta nu sunteti in stare sa scrieti un articol despre echipele din ”provincie” numai STEAUA, DINAMO si RAPID..... adica crema Bucurestiului. Restul nu conteaza. Lasa mah ca vine iar randu la bolundu si poate se ridica echipele din ”provincie” de nu mai castiga titluri si cupe bucurestenele sa vedem cum va roadeti unghiutele...

ricco
ricco  •  01 Aprilie 2014, 03:56

"Sunati la comisie".... CE TUPEU acre acest LIDER AL INCOMPETENTEI... PORKUL BARBOS de Alexandru Tudor "greseste" CUMPLIT in mod frecvent si AR TREBUI SUSPENDAT EXEMPLAR.!!!...

t_danc
t_danc  •  31 Martie 2014, 21:34

N-a fost nici un penalty. Dar asa s-au obisnuit jucatorii de la noi sa cerseasca si sa primeasca penalty-uri si lovituri libere. Au devenit specialisti la plonjoane in iarba. Ar trebui sa se organizeze un astfel de concurs pentru ca am iesi si noi campioni la ceva.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează