FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OȚELUL 1-2

VIDEO Arbitraj catastrofal » Steaua a mai avut un penalty refuzat și a primit un gol din ofsaid

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2015 00:00

"Centralul" Robert Dumitru le-a refuzat roș-albaștrilor un penalty clar, iar asistentul Bucsi n-a văzut ofsaidul de la primul gol al gălățenilor.

Steaua are motive să fie nemulțumită de arbitraj după meciul de aseară. În primul rînd, autogolul lui Latovlevici a venit după un ofsaid la Cernat. Acesta se afla puțin în fața fundașului stînga stelist în momentul în care Tavares l-a lansat.

VIDEO: Vezi AICI fazele controversate!

Faza a fost una grea, iar asistentul Bucsi din Covasna n-a ridicat fanionul. Totuși, acesta a văzut bine în minutul 48, cînd Țucudean a înscris dintr-o poziție de ofsaid la fel de mică precum cea care a dus la deschiderea scorului.

Apoi, în minutul 27, Prepeliță a fost faultat clar în careu de Dan Popescu. Fundașul stînga al Oțelului a intrat prin alunecare, din spate, fără a atinge mingea, dar arbitrul Robert Dumitru, tot din Covasna, a lăsat jocul să continue.

Peste 10 minute, roș-albaștrii au cerut iarăși penalty după o fază în care Miron a blocat cu mîna o minge trimisă cu capul de Țucudean. Totuși, aici distanța dintre cei doi a fost una foarte mică, iar "centralul" a decis că nu se impune lovitura de pedeapsă.

La fel a hotărît și în a doua repriză, în minutul 65, cînd Iancu a tras la poartă, iar mingea l-a lovit în cot pe Murgoci.

A fost și două decizii care au avantajat-o pe Steaua. Mai întîi, în minutul 51, Prepeliță ar fi putut să fie eliminat, dar s-a ales doar cu un cartonaș galben după o lovitură aplicată lui Hamroun, care întîrziase să dea mingea în afara terenului la o fază în care un stelist era căzut pe gazon.

Apoi, în minutele de prelungire, a dictat pînă la urmă penalty după un duel între Milea și Chipciu. Acesta a fost însă cel mai puțin clar dintre toate. Gălățeanul a pus o mînă pe mijlocașul stînga al roș-albaștrilor, însă căderea acestuia a fost una teatrală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (84)
protech
protech  •  30 Aprilie 2015, 19:50
Postat de Costica Stefanovici pe 20 Aprilie 2015, 16:30

O echipa retrogradata castiga cu Steaua dupa un gol din ofside si 4 penalty-uri neacordate.Ce zice Burleanu? Dar"cooperatistul"Chivorchean?Ce spun cei 2 de arbitrajele catastrofale din meciurile ASA-Steaua,CSUCraiova? Asa ceva nu s-a mai vazut pe stadioane in Liga 1.La toamna care vor fi echipele ce vor juca in Grupe? Doar una.Si in acea echipa loviti acum.

Doar 4 penalty-uri? Mie mi s-a parut ca trebuia sa se acorde vreo 6 doar Stelei...

1669672916589896
Costica Stefanovici  •  20 Aprilie 2015, 16:30

O echipa retrogradata castiga cu Steaua dupa un gol din ofside si 4 penalty-uri neacordate.Ce zice Burleanu? Dar"cooperatistul"Chivorchean?Ce spun cei 2 de arbitrajele catastrofale din meciurile ASA-Steaua,CSUCraiova? Asa ceva nu s-a mai vazut pe stadioane in Liga 1.La toamna care vor fi echipele ce vor juca in Grupe? Doar una.Si in acea echipa loviti acum.

marioa
marioa  •  20 Aprilie 2015, 16:09
Postat de sange_alb.rosu pe 20 Aprilie 2015, 15:13

Tot GSP-ul este ***, stai linistit. Nu vezi ce campanie acerba fac astia cu arbitrajele contra stelei? Aseara de pilda a fost un gol dintr-un offside de 2 cm pe care nici un arbitru de pe planeta nu avea cum sa il vada. Si GSP-ul face cor cu tot *** ca vai doamne furt pe fata. Nici un ziarist gsp-ist insa nu spune ca Prepelita trebuia clar eliminat pentru cumul de cartonase! Asta ca sa dau doar un exemplu.

Si DIGI e la fel stai linistit. de fapt ei au fost cei care au inceput cu greselile de arbitraj impotriva "Barcelonei estului".

Vezi toate comentariile (84)
Comentează