FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CONCORDIA 2-4

VIDEO » Arbitraj de cascadorii rîsului » ”Centralul” Robert Dumitru a greşit flagrant în umilinţa suferită de clujeni

CFR a pierdut, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, scor 2-4
CFR a pierdut, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, scor 2-4

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 09:31

Meciul CFR Cluj-Concordia Chiajna, încheiat cu victoria oaspeţilor, cu 4-2, a fost umbrit de o serie de greşeli de arbitraj, cele mai multe fiind în favoarea elevilor antrenaţi de Ioan Andone.

În minutul 11, la scorul de 1-0 pentru Chiajna, mijlocaşul CFR-ului, Gabi Mureşan, a avut o intervenţie dură asupra lui Adrian Popa, cu talpa pe tibia ilfoveanului, însă a scăpat uşor. “Centralul” Robert Dumitru din Braşov i-a acordat doar cartonaşul galben, deşi s-ar fi impus eliminarea lui Mureşan!

Citeşte şi: VIDEO PenibiLider » Chiajna a făcut instrucţie, 4-2, cu CFR!

Mai mult, în minutul 35, Mureşan l-a călcat pe genunchi tot pe Popa şi a fost din nou iertat, însă a fost trimis la vestiar în minutul 77, primind gratuit al doilea galben.

În prelungiri, Dumitru l-a iertat şi pe Vranjes, după ce sîrbul l-a lovit fără minge pe Filip, spărgîndu-i buza. Arbitrii au gafat şi în sens opus, cînd asistentul Eduard Dumitrescu n-a semnalizat ofsaid la al treilea gol al ilfovenilor. “A fost ofsaid, e greu să remontezi aşa înainte de pauză. Iar Mureşan a fost eliminat extrem de uşor”, a comentat Andone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
beavis_alex
beavis_alex  •  23 Aprilie 2012, 23:21

mue CuFuReli CURJ

albusibiu
albusibiu  •  23 Aprilie 2012, 14:17

Ca de obicei, peste Carpati s-a vazut alt meci, de zici ca muntii astia sunt Himalaya si nu se transmit imaginile decat distorsionat. Pana sa se ajunga la duritatile din final de meci ale ceferistilor (pe care nu le contest), au fost acele 2 mari erori decisive pentru desfasurarea meciului. Oricum, Chiajna a meritat victoria, nimic de zis, dar astfel de articole sunt ridicole pentru oricare privitor cu creier al meciului de ieri...Comentati, baieti!

viorelsap
viorelsap  •  23 Aprilie 2012, 14:02

C.F.R. echipa de doi lei.Fara ajutorul arbitrilor, se bat cu Mioveni pentru locul 18.Asta este adevarata lor valoare!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează