FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - DINAMO 1-3

VIDEO Asemănări periculoase » Autogolul lui Petrovici la Chiajna-Dinamo (1-3) aduce perfect cu autogolul lui Masiello la Bari-Lecce (0-2)

Sîrbul Petrovici şi-a îngropat echipa contra lui Dinamo.
Sîrbul Petrovici şi-a îngropat echipa contra lui Dinamo.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 19:40

Sîrbul a comis şi faultul în careu după care Dinamo a făcut 2-0, din penalty. În iarnă, i-a păcălit pe cei de la Petrolul cu o poveste familială falsă spre a ajunge liber la Chiajna.

15 mai 2011. Bari - Lecce 0-2 în penultima etapă din Serie A a sezonului trecut. În minutul 70, fundaşul gazdelor, Andrea Masiello, înscrie un autogol stupid, deviind în proprie poartă, nejenat, o minge centrată de Neves (Bari). Gazdele erau deja retrogradate, oaspeţii s-au salvat cu acea victorie. Vezi aici VIDEO cu autogolul lui Masiello!

16 aprilie 2012. Concordia - Dinamo 1-3 în Liga 1, un succes care-i ţine în viaţă pe "cîini" în lupta pentru titlu. La scorul de 1-2, sîrbul Alexander Petrovici (Chiajna) marchează în minutul 90 un autogol inexplicabil: reluare în plasă din 8-9 m, poziţie centrală, singur în careu la o minge anonimă trimisă de Ţucudean. Vezi aici VIDEO cu autogolul lui Petrovici!

Farsa mamei bolnave
Între cele două faze există asemănări incredibile: derulări similare ale atacurilor, autogolurile consolidează victoriile adversarilor. Şi o diferenţă majoră: Masiello a fost arestat la începutul lunii aprilie de procuratura italiană, recunoscînd că a primit 50.000 de euro de la oameni implicaţi în mafia pariurilor, interesaţi ca Lecce să învingă.

Dar Petrovici, acelaşi jucător care, contra lui Dinamo, a comis şi faultul în careu din care Alexe a făcut 2-0, din 11 m? E fotbalistul cu o poveste ciudată în spate. În pauza de iarnă, i-a păcălit pe cei de la Petrolul, unde era legitimat: i-a rugat să-l lase liber de contract, fiindcă vrea să se întoarcă acasă, avînd mama foarte bolnavă. Şi-a luat banii, a plecat, dar a doua zi a semnat cu Chiajna!

"Cînd rezultatul era 0-1, am profitat de ocazie şi mi-am înscris un autogol pentru ca victoria lui Lecce să fie sigură şi să obţin banii promişi" (Andrea Masiello, fost fundaş Bari)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  19 Aprilie 2012, 00:33

HAI SA VA DAU EU DOUA ASEMANARI GAZETARILOR DE LA STEAUA!1.SUT RUSESCU DE LA 13 M,BORNESCU INSOTESTE MINGEA CU PRIVIREA,FARA SA FACA CEL MAI MIC GEST DE APARARE A PORTII.2.GRAHOVATZ PORTARUL OTELULUI PLONJEAZA SPRE EXTERIOR MULT INAINTE CA MIHAI COSTEA SA TRAGA (NU DE ALTA DAR DACA IL LOVEA MINGEA!).CARE E ASEMANAREA?IN AMBELE CAZURI LA COADA ECHIPEI CARE STATEA CAPRA ERA STE-OAIA!ASA-I LA STANA!

mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  18 Aprilie 2012, 22:36

cretinoizi marca Gasca Slugilor Proaste: vorbiti mai bine de blatul de la galati cu SToaia in rol principal.

lp64
lp64  •  18 Aprilie 2012, 20:42

CRETINI! La 1-2 si in minutul 92, cu Dinamo in atac, asta de ce nu spui, tarane?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează