FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 2-0

VIDEO Au caseta şi n-o arată?! » Dinamoviştii sînt bănuiţi că ascund înregistrarea bătăii dintre Dani Coman şi Valentin Lazăr

Coman l-a
Coman l-a "încins" pe Lazăr încă din timpul partidei de duminică // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 aprilie 2014 23:41

Dinamoviştii ar deţine înregistrarea video a bătăii dintre Coman şi Lazăr, dar nu vor s-o facă publică pentru a nu-i strica portarului giurgiuvenilor finalul de carieră.

Dani Coman a avut nervii întinşi la maximum după meciul cu Dinamo, în care a avut mai multe dueluri verbale şi înjurături cu Valentin Lazăr, dinamovistul fiind ameninţat de portar că vor "discuta" la vestiare.

VIDEO: Imagini de la incident!

După ce l-a trimis pe adversarul său la wrestling, Lazăr a încercat ieri să pună batista pe ţambal: "Au fost nişte înjurături, că aşa-i la sporturile de bărbaţi. Am vorbit cu Dani la telefon, totul e în regulă acum. Nu mai discut despre acest subiect pentru că vreau să mă concentrez la fotbal, nu la scandaluri". Surse autorizate susţin că evenimentele au fost mult mai serioase.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului Dinamo - Astra 2-0

"Dacă nu era Bărboianu, îi dădea un pumn"
Imediat după ultimul fluier al arbitrului, Coman şi-a dat jos tricoul, a venit pe tunelul ce duce la vestiarul "cîinilor" şi a început să îi ceară socoteală lui Lazăr, care i-a răspuns pe acelaşi ton. Teribil de nervos, Dani a vrut să îi dea un pumn lui Vali, dar a fost prins de mînă de fostul său coleg de la Astra, Ştefan Bărboianu, care încerca din răsputeri să îl calmeze pe goalkeeper.

Imobilizat, Coman a încercat să îi dea un cap în gură lui Lazăr. Acesta a băgat fruntea la înaintare şi, astfel, cei doi au dat cap în cap, moment în care mai mulţi membrii ai staff-ului lui Dinamo au sărit în apărarea colegului lor, conflictul stingîndu-se uşor-uşor.

Sursele Gazetei au mai dezvăluit că evenimentele au fost înregistrate pe camerele video de la vestiare, dar conducătorii din Ştefan cel Mare au hotărît, alături de Lazăr şi de staff-ul tehnic, să nu depună plîngere împotriva lui Coman. Motivul? "Dani a sunat şi şi-a cerut scuze, plus că-i pe finalul carierei, nu vrem să-i facem rău", au explicat roş-albii.

Haţegan, două erori mari
Dinamo - Astra a conţinut şi două momente în care "centralul" a luat decizii greşite. În prima repriză, la 0-0, Astra a marcat prin Papp, după un corner, însă Haţegan a considerat fault în atac. Nici una din reluările Dolce n-a arătat că s-ar fi produs ceva neregulamentar, dimpotrivă, chiar Papp a fost incomodat să joace balonul!

Spre finalul partidei, Haţegan a închis ochii la un fault clar comis de Papp, în propriul careu, asupra lui Elton. S-ar fi impus penalty pentru Dinamo, însă arădeanul a lăsat jocul să continue.

"M-a sunat Dani să îşi ceară scuze, mi-a explicat că era foarte nervos şi am înţeles asta. Acum e totul în regulă" (Valentin Lazăr, mijlocaş Dinamo)

"Am avut o discuţie pe teren, dar nu e vorba de nici o lovitură. Ne-am împins la vestiare, au intervenit cei din staff-ul lui Dinamo şi poate că de asta s-a creat situaţia asta. Poate să vă zică şi Lazăr că nu s-a întîmplat nimic deosebit" (Dani Coman, la sport.ro)

613800-dinamo-astra-2-0.jpg

INBOX
- Flavius Stoican, alături de alţi tineri antrenori români, va participa de azi şi pînă vineri la un curs organizat de UEFA, la Nyon. Tehnicienii vor trebui să explice, teoretic, cum ar ataca-o pe Juventus, joi, în semifinalele Europa League, dacă ar fi pe banca portughezilor de la Benfica.
- Constantin Grecu a căzut pe mînă în meciul cu Asta. Verdictul doctorilor este fractură de claviculă. Astfel, Grecu nu va mai evolua acest sezon pentru Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
radu1204
radu1204  •  23 Aprilie 2014, 19:06
Postat de icesoldier pe 23 Aprilie 2014, 15:57

Blatul a fost altfel decat va imaginati! Neacoitsa era convins ca nu va castiga, asa ca a dat-o cu prima si nebuneli. Venind Pastele, jucatorii lui Dinamo s-au dus la cei de la Astra si i-au rugat asa, ca de la oameni la oameni, sa ii lase si pe ei cu un ban in buznar acum, de sarbatorile pascale, nu de alta dar si asa nu au bani nici de chirii. Securistul de Nicolae a aflat, dar dorind sa faca misto de gusterul de negOITA, a acceptat. Deci nu fiti rai, nu au vrut decat sa faca misto de gusterul de la RIN...nimic anormal, toti o fac, pana la urma!

Şi când te-ai trezit erai la spitalul de nebuni.

icesoldier
icesoldier  •  23 Aprilie 2014, 15:57

Blatul a fost altfel decat va imaginati! Neacoitsa era convins ca nu va castiga, asa ca a dat-o cu prima si nebuneli. Venind Pastele, jucatorii lui Dinamo s-au dus la cei de la Astra si i-au rugat asa, ca de la oameni la oameni, sa ii lase si pe ei cu un ban in buznar acum, de sarbatorile pascale, nu de alta dar si asa nu au bani nici de chirii. Securistul de Nicolae a aflat, dar dorind sa faca misto de gusterul de negOITA, a acceptat. Deci nu fiti rai, nu au vrut decat sa faca misto de gusterul de la RIN...nimic anormal, toti o fac, pana la urma!

mvradulescu
mvradulescu  •  23 Aprilie 2014, 15:50
Postat de alin3232 pe 22 Aprilie 2014, 19:51

Nu a fost blat !! A fost ceva la mica intelegere :)

Oameni buni, nu aţi înţeles de la dl. Negoiţă că ei s-au străduit să facă un final de sezon fără emoţii steliştilor ? Pe ei, de fapt, nu prea îi interesa rezultatul, dar ... nu au dorit ca titlul să plece din Bucureşti ... Să fim înţelegători şi să nu-i mai suspectăm de blat, mai ales că nici nu aveau cu ce bani să plătească obţinerea unui rezultat favorabil ! Şi ar mai exista o variantă care i-ar onora: s-au străduit să-şi ceară într-un fel scuze pentru modul murdar în care au transferat un titlu din Ghencea în Gruia cu câţiva ani în urmă ... Mai bine mai târziu decât niciodată !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează