FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSMS IAȘI 0-0

VIDEO Au dat-o la pace » FC Botoșani și CSMS Iași au terminat la egalitate, 0-0, în derby-ul Moldovei » Colțescu nu a acordat 2 penalty-uri clare

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 19:51

FC Botoșani și CSMS Iași au terminat la egalitate, 0-0, în derby-ul Moldovei, la capătul unui meci cu greșeli de arbitraj.

Vezi AICI cum s-a desfășurat meciul

FC Botoșani - CSMS Iași 0-0 - VIDEO

Meciul a fost unul echilibrat, ambele echipe având ocazii mari, dar niciuna dintre acestea n-au fost fructificate. Cea mai mare ocazie a avut-o FC Botoșani, în minutul 55. Plămadă a reluat cu capul din șapte metri, dar mingea a lovit bara laterală.

După acest egal, CSMS Iași trece pe primul loc în play-out, având 27 de puncte, cu unul în plus față de CSU Craiova. FC Botoșani rămâne pe locul 6, cu 21 de puncte, cu trei în plus față de primul loc retrogradabil, ocupat de ACS Poli.

DOUĂ PENALTY-URI NEACORDATE

Scorul acestei partide a fost influențat și de prestația arbitrilor. Cei de la FC Botoșani au cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 18. Atunci, Țigănașu a atins mingea cu mâna, dar Sebastian Colțescu a dictat corner.

La faza imediat următoare, botoșănenii au cerut din nou lovitură de la 11 metri. Ciucă l-a împins pe Ngadeu în careu, dar nici de data această Colțescu nu a dat penalty.

Echipele de start:

FC Botoșani: Iliev- Patache, Ngadeu, Plămadă, Mușat - Vașvari, Cucu, Cabrera - Ivanovici, Hadnagy, Fulop
Rezerve: Pleșca, Miron, Casado, Carralero, Tomozei, Bordeianu, Matulevicius

CSMS Iași: Grahovac - Voicu, Mihalache, Ciucă, Țigănașu - Bole, Mitici, V. Gheorghe, Lllullaku - Cristea, Golubovici
Rezerve: Caparco, Crețu, Enescu, Piccioni, Onduku, Vasconcelos, Frăsinescu

 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
florisking
florisking  •  12 Aprilie 2016, 00:05

nu mai mergeti la stadion!......conducatorii fotbalului romanesc isi bat joc de romani...fanii,spectatorii,iubitorii fotbalului trebuie sa ia unele masuri...este incredibil ce a ajuns fotbalul si sportul in general...

observator3000
observator3000  •  11 Aprilie 2016, 22:42

Nu inteleg cine il sustine pe acest Coltescu. A facut praf toate meciurile pe care le-a condus pana acum. La arbitri nu exista retrogradare?

749913671784643
Razvan Marcel  •  11 Aprilie 2016, 20:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează