FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ce s-a întîmplat în pauza de la Dinamo - CFR! Motivul pentru care Rednic a fost trimis în tribună

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2015 15:37

Dinamo a pierdut partida cu CFR Cluj, scor 0-2, însă problemele pentru Mircea Rednic sînt și mai mari, avînd în vedere că nu va avea la dispoziție 3 jucători importanți pentru următorul meci, după ce Feussi, Steliano Filip și Cosmin Matei au fost eliminați.

VEZI VIDEO

Rednic a fost trimis în tribună după ce i-a reproșat lui Radu Petrescu un presupus henț la jucătorul lui CFR, Lucian Goian, care nu a fost sancționat, deși el crede că se putea dicta penalty.

”Dacă domnul arbitru așa a decis, și nu au fost injurii, nu a fost nimic altceva, ce să mai zic? L-am întrebat doar de faza cu Goian cu hențul și de ce nu a revenit la acea fază, cum a făcut la penalty”, a spus Rednic după meci.

Imediat cum a fluierat finalul primei reprize, Rednic s-a repezit la arbitru și i-a reproșat acea fază. Deși a părut că-l ascultă, Petrescu nu i-a explicat decizia.

Rednic nu s-a calmat nici după cele 15 minute de pauză. Acesta l-a mai întrebat pe arbitru încă o dată de ce nu a acordat atunci penalty, iar de această dată Petrescu și-a pierdut răbdarea și i-a transmis că trebuie să ia loc în tribună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
zecs93
zecs93  •  16 Septembrie 2015, 23:57

Va dati seama ce mizerii a scris ala in carnetu sau de note !!! *** Dupa ce ca ne-a jupuit la jucatori de ne-a ciuruit si am si pierdut meciu mai nou acum o sa-l avem si pe Rednic in tribuna ca sa nu poata sa-le spuna jucatorilor discursu sau ca sa-i faca sa joace bine !!! *** CCA, de aici si numele de CCACCAT !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

breitner
breitner  •  16 Septembrie 2015, 09:16

Nu este prima data cand acest pseudo-arbitru (la comanda lui bricheta) o "executa" pe dinamo!

1745flo
1745flo  •  16 Septembrie 2015, 00:32

deci nici macar nu l-a injurat????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close