FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - CEAHLĂUL 1-2

VIDEO Ceahlăul a cîştigat la Mioveni după ce gazdele au jucat cu un om în minus din secunda 22

Constantinescu a marcat golul doi al Ceahlaului, care, pina la urma, a facut diferenta pe tabela de marcaj
Constantinescu a marcat golul doi al Ceahlaului, care, pina la urma, a facut diferenta pe tabela de marcaj

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2011 12:26

Tănasă a fost eliminat după doar 22 de secunde, Popescu şi-a sabotat şi el echipa prin intervenţii de amator, astfel că nemţenii au profitat de cadoul oferit

Ciprian Tănasă l-a urmărit mult timp pe Usain Bolt şi a înţeles de la idolul lui că trebuie să fii primul, cel mai rapid. Vîrful a pus învăţăturile în practică şi i-a ieşit: a scos cel mai bun timp la eliminări şi a ajuns primul la duşuri după o talpă grosolană pe glezna lui Stana.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO

Nervos pe colegul lui că a ocupat prim-planul, portarul Octavian Popescu a năvălit pe scenă. Apărătorul buturilor lui CS Mioveni a comis-o de două ori în aceeaşi fază, degajînd ca un amator la adversar şi apoi comportîndu-se ca un bufon la mingea lobată de Stana în poartă (6). Popescu mai avea surprize la el. Un sfert de oră mai tîrziu, a alunecat şi a căzut la picioarele lui Constantinescu în momentul în care vîrful nemţean se pregătea să-l execute. Şi a făcut-o, 0-2!

Tot show-ul a intrat în prima repriză. După pauză, gazdele au lăsat glumele de-o parte şi au reuşit golul de onoare prin Iordache (53). Atît, pentru că dacă ar mai fi dat încă un gol, argeşenii "riscau" să scape din mîini "lanterna".

Spectatorii au plecat după 20 de minute
Numărul spectatorilor prezenţi aseară pe stadion la startul jocului s-a înjumătăţit după 20 de minute din meci. Mai întîi, galeria de 100 de persoane a Mioveniului a fost evacuată din cauză că suporterii au aruncat în teren cu cîteva petarde. Apoi, al doilea gol al Ceahlăului a dezamăgit mare parte din public. Oamenii n-au mai crezut în revenirea favoriţilor şi au preferat să plece acasă.

Costel Enache: "Nu sintem una dintre candidatele la retrogradare!"

Ceahlaul a avut doua reprize distincte. In prima, nemtenii si-au dominat clar adversarii printr-un joc combinativ foarte bun, cu o permanenta miscare a jucatorilor pe teren. Pe linga cele doua goluri, elevii lui Costel Enache au mai irosit 2-3 ocazii mari. In partea a doua insa, oaspetii au preferat sa nu mai riste si s-au aparat destul de bine. Golul l-au primit dupa o eroare a portarului Villadsen, care a dovedit ca nu cunoaste regulamentul. El a oprit cu mina o minge ce iesea afara, a mai condus-o citiva metri cu piciorul, apoi a luat-o in brate pentru a degaja. Arbitrul a fluierat lovitura libera indirecta penalizind eroarea portarului. S-a executat si Iordache a inscris dind astfel si mai mult curaj gazdelor!

Dupa meci, antrenorul oaspetilor, Costel Enache, s-a declarat multumit de jocul echipei sale si a subliniat ca Ceahlaul nu este una dintre candidatele la retrogradare. Nemtenii ocupa locul 3 in clasamentul "deplasare" cu 11 puncte adunate, dupa Dinamo si CFR Cluj cu 13. "Probabil lipsa presiunii de la meciurile de afara ne face sa jucam mai aproape de adevarata noastra valoare. Vom incerca sa jucam la fel si acasa pentru a ne multumii suporterii",  a mai adaugat tinarul tehnician al pietrenilor.

Gest necugetat al lui Tanasa in secunda 22

Centralul V. Cojocaru a primit nota 8 din partea Gazetei. El a avut de luat o decizie importanta inca din primele faze ale meciului, cind Tanasa l-a atacat violent pe Stanca, iar arbitrul i-a aratat direct rosu argeseanului. Interesant este faptul ca Stana si Tanasa, crescuti la Scoala de fotbal Nicolae Dobrin, au fost pe vremea junioratului chiar colegi de camera si prieteni foarte buni. Nemteanul a scapat ca prin minune de o fractura, crampoanele lui Tanasa oprindu-se pe tibia nemteanului. Si a doua eliminare a gazdelor a fost corecta, Ionut Voicu, excesiv de nervos, primind 2 galbene meritat. De altfel, Mihai Stoichita a subliniat ca le-a cerut jucatorilor sai sa fie atenti la joc si sa nu faca gesturi necugetate, dar ca nu intelege de ce nu au facut ce le-a explicat el! 'Am multe intrebari si raspunsuri pe care trebuie sa mi le dau saptamina aceasta", a marturisit Stoichita, fiind foarte posibil ca el sa se retraga de la echipa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
martina
martina  •  11 Noiembrie 2011, 12:16

stoichita e un antrenor bun ! dar nu la mioveni! la mioveni singurul care a avut ceva rezultate a fost cirtu care statea cu "biciul" permanent pe jucatori! in general jucatorii la echipele mici din provincie joaca doar cind il stiu de frica pe antrenor! la fc arges singurul care a avut rezultate a fost halagian care era ca si cirtu un antrenor dur! problema e ca la mioveni oricum nu se mai poate schimba nimic sezonul asta! dar cu un program pe 4-5 ani ,cu formarea unei echipe din jucatori tineri ,de perspectiva mioveniul poate deveni o echipa buna de liga 1! trebuie schimbata politica clubului de a aduce jucatori expirati si trebuie promovati masiv jucatorii tineri .inca din iarna

rayofra
rayofra  •  05 Noiembrie 2011, 21:09
Postat de efor pe 05 Noiembrie 2011, 09:33

Unde ati citit voi ca autorul ar fi scris 'oaspetii au jucat cu un om in minus'???Ca la mine apare negru pe alb 'gazdele...'!Eu cred ca trebuie sa va schimbati calculatoarele:))

a fost modificat articolul, ce-i asa de greu de inteles?

dan
dan  •  05 Noiembrie 2011, 13:53
Postat de kkciosuldelahamangia pe 05 Noiembrie 2011, 10:04

ce ma distreaza valoarea acestor ,,antrenori'', trecuti pe la ,,marile'' echipe buCURestene, unde se luptau la titlu, iar cind ajung , sa antreneze la alte echipe din tara, se antreneaza pt. retrogradare ! ceea ce ne lamureste inca o data, cit de mult se stabilesc rezultatele acelor echipe, pe ,,teren'' !

Nu prea are sens comparatia ta.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează