FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL VALIZA

VIDEO CFR Cluj a promovat în Liga 1 folosind metoda care i-a adus acuzarea lui Gigi Becali în "Cazul Valiza"

Paszkany şi Iuliu Mureşan, conducătorii celor de la CFR Cluj
Paszkany şi Iuliu Mureşan, conducătorii celor de la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 13:01

Gigi Becali riscă să fie condamnat pentru dare de mită în "Cazul Valiza" pentru că a premiat echipa U Cluj, într-un meci împotriva celor de la CFR Cluj, cîştigat de actualii lideri cu 1-0. Pe cînd erau în liga a 2-a şi luptau la promovare, cei de la CFR Cluj au apelat la aceleaşi metode pe care Gigi Becali le-a folosit în 2008 împotriva lor.

Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, recunoştea la finalul sezonului în care echipa sa a promovat în Liga 1, 2003-2004, că a apelat la metoda premierii adversarelor contracandidatelor la promovare. VEZI MAI JOS VIDEO(de la min. 1:20)

Filmuleţul conţine şi o declaraţie a lui Alin Simota, patronul echipei Jiul Petroşani, care se plîngea că adversarii au jucat împotriva echipei sale cu o dăruire exagerată. La finalul sezonului 2003-2004, CFR Cluj a reuşit promovarea în Liga 1, după o luptă pînă în ultima etapă contra Jiului Petroşani şi a Olimpiei Satu-Mare. CFR a terminat cu 69 de puncte, unul mai mult faţă de Jiul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
xhthu
xhthu  •  04 Aprilie 2012, 14:17
Postat de fotbalfan pe 03 Aprilie 2012, 21:51

acum mai multi ani tineam cu echipele clujului. la cfr, pt ca sunt din manastur, mergeam mai rar fiind mai departe. de cand au ajuns in b am mers constant pe stadion. am mers chair si cand faceau terenul, la dej. s i da, AI DREPTATE cu boxele si cu alte chestii insa sastii ca i.muresan a facut chestiile astea de capul lui, tii minte ca galeria a protestat ? important e sa fim civilizati si fair play cu toata lumea, parerea mea. sa putem privi un meci in gruia unul langa altul indiferent de echipa sustinuta. eu asta imi doresc. insa multi vor doar urlete si bataie si calcat pe cap etc. si ma refer la suporteri care nu sunt din Gruia. numa' bine!

esti baiat bun,pacat ca nu iti dai seama nici acum ce artificiala e echipa care o sustii daca stii de treaba cu boxele si multe alte chestii si furaciuni evidente,doar ca sa atraga publicu tinta in mare parte minoritari maghiari frustrati.problema e ipocrizia de la echipa asta nu altceva.crezi in ei,asta e,esti doar o victima colaterala .nu doresc rau nimanui,cand a jucat cfr in europa am tinut cu ei si probabil o sa tin din nou,pentru punctaj .dar ca echipa mi se pare praf,traditie inventata si propaganda ,fotbalu e fotbal si atat ,daca v-ati fi rezumat doar la fotbal era ok

xhthu
xhthu  •  04 Aprilie 2012, 14:05
Postat de pityiri_palko pe 03 Aprilie 2012, 21:41

Da tu cu cine tii? Cu femeile frumoase? Ca nu ai sigla vreunei echipe... Femeia ii faina. Dar atata timp, cat dai sfaturi in legatura cu fotbalul si o faci de atat de sus (de la inaltimea nasului), macar arata-ti dragostea catre orice echipa.

daca tu ai ca punct de reper dragostea pentru o echipa in functie de cat de mult te afisezi pe gsp cu o stema ,e clar .si da,tin si cu femeile frumoase :))

terminatorul2
terminatorul2  •  04 Aprilie 2012, 02:50

Ia uite cum au sarit blatistii din gruia ? Mai aveti si tupeu , nu gluma .

Vezi toate comentariile (88)
Comentează