FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO CFR Cluj, abonată la penalty-uri » Trupa lui Andone a primit lovituri de pedeapsă la fiecare din ultimele trei meciuri

Articol de , - Publicat vineri, 17 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 august 2012 21:34

CFR Cluj a deschis scorul în meciul cu CSMS Iaşi printr-un gol marcat de Cadu din penalty. VEZI AICI IMAGINI VIDEO DE LA MECI!

Acesta a fost cel de-al treilea meci consecutiv în care trupa lui Andone a beneficiat de o lovitură de pedeapsă.

Toate penalty-urile au fost primite în urma unor faulturi comise de adversari în propiul careu. În meciul cu FC Vaslui, scor 3-0, Antal l-a faultat pe Camora, iar Cadu a executat penalty-ul.

Cu Oţelul, scor 2-1, Rui Pedro a fost faultat de Benga, iar Mureşan a transformat lovitura de pedeapsă. Penalty-ul de azi a fost transformat de Cadu, după ce Kapetanos a fost faultat în careul mic de Creţu.

În altă ordine de idei, Cadu a ajuns la 15 goluri marcate din penalty în Liga 1. Fundaşul mai are în palmares şi şase goluri marcate din acţiune.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
cfrclujole
cfrclujole  •  14 Septembrie 2012, 16:52
Postat de saliceanu pe 13 Septembrie 2012, 22:21

Ari fi cazul sa primeasca 2 penalty'uri pe meci, si daca se poate nemeritate. Dupa asta, sa facem un studiu pe ficatii stelistilor.

:))

saliceanu
saliceanu  •  13 Septembrie 2012, 22:24

Mai mult, propun sa implementam un sistem de ajutorare a CFR'ului, inspirat din trecutul stelei, in care, in cazul unui meci necastigat, sa intoarcem echipele de la vestiare, si sa joace inca 5 minute, pana da CFR gol. Ca asa a facut si steaua prin anii '80.

saliceanu
saliceanu  •  13 Septembrie 2012, 22:21

Ari fi cazul sa primeasca 2 penalty'uri pe meci, si daca se poate nemeritate. Dupa asta, sa facem un studiu pe ficatii stelistilor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează