FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - PETROLUL 1-0

VIDEO Chin-out » Botoşaniul a câştigat chinuit prima partidă din istoria play-out-ului, 1-0 cu Petrolul

Mușat (dreapta) a urcat des în atac, creând superiotate pe flancul stâng al gazdelor // FOTO Ionuț Tabultoc (Botoșani) +1   FOTO
Mușat (dreapta) a urcat des în atac, creând superiotate pe flancul stâng al gazdelor // FOTO Ionuț Tabultoc (Botoșani)

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2016 00:00

Când primul şut al partidei se dă cu cinci minute înainte de pauză, îţi dai seama că meciul se putea juca, la fel de bine, cu nocturna stinsă. Cu butonul de "off" apăsat, asemenea titulaturii-oftat a calupului superior din Liga 1.

Însă Botoşaniul e-n cel inferior. Aseară, în prima confruntare din istoria sistemului proaspăt implementat, "centralul" şi-a ţinut galbenul la îndemână, la fel cum ţin biletul călătorii CFR când "naşul" e pe coridorul vagonului. Aşa că n-a fost plictiseală, dar fotbalul a rămas în buzunar mult timp.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Condamnaţi

Şi în mâneca lui Begeorgi. Fundaşul stânga, titularizat în faţa lui Pulhac, a întins mâinile la o centrare a bulgarului Dimitrov, mereu activ. Vaşvari a executat simplu, cu latul, în stânga lui Cobrea, şi a marcat unicul gol al întâlnirii. Şi primul al moldovenilor în 2016!

Care ajung la 16 puncte, 12 peste prahoveni. Ultimii, condamnaţi la retrogradare. Deşi 14 din cele 16 înfrângeri din acest sezon, inclusiv cea de aseară, au fost la o diferenţă de un singur gol.

Rădulescu a decis corect

În minutul 8 al partidei, Muşat a intrat în careu, l-a depăşit pe Prestia şi a căzut, solicitând lovitură de la 11 metri. "Centralul" George Rădulescu a decis să îi acorde cartonaş galben pentru simulare fostului dinamovist. Reluările au demonstrat că arbitrul bucureştean a avut dreptate, iar italianul nu l-a atins pe fundaşul stânga al Botoşaniului.

"E o situaţie foarte grea. Nici nu ştim ce să mai facem. Sper să vină cineva, să ne spună ceva, poate... Nu trebuie să găsim scuze"
Alberto Cobrea, căpitan Petrolul

"Trebuie să ne îndepărtăm cât mai mult de zona retrogradării, e obiectivul nostru imediat"
Cristian Pustai, antrenor FC Botoşani

11 luni au trecut de la ultima victorie a Petrolului "afară": 1-0 la Steaua, 9 aprilie 2015

botosani petrolul 1 0

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează