FOTBAL  »  Superliga  »  RUSIA

VIDEO Cociş a ajuns favoritul fanilor în Rusia după supergolul din meciul cu Spartak

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 18:42

Mijlocaşul român de la FC Rostov, Răzvan Cociş a intrat repede în inimile fanilor ruşi după transferul său din această vară. După ce sezonul trecut a evoluat pentru ucrainenii de la Karpaty Lvov, unul dintre favoriţii lui Piţurcă la naţionala României, a marcat singurul gol al partidei de la Nalchik (1-0) şi oaspeţii au plecat acasă cu toate cele 3 puncte.

VEZI MAI JOS GOLUL LUI COCIŞ!

Răzvan Cociş se află la primul gol pentru Rostov în 5 meciuri disputate pînă acum, după ce în întîlnirea cu Terek şi-a învins propriul portar, oferindu-le gazdelor un punct drept cadou.

Datorită victoriei de astăzi, echipa românului în vîrstă de 28 de ani a urcat pînă pe poziţia a 12-a, devansînd în clasament formaţia la care joacă Janos Szekely şi Mihăiţă Pleşan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
puiulamiba
puiulamiba  •  12 Septembrie 2011, 10:42

cine a scris articolul?

dep.coruna
dep.coruna  •  11 Septembrie 2011, 22:48

wow ce foarfeca tare super gol

badbandyt
badbandyt  •  11 Septembrie 2011, 21:28

nu mai bine scriati ca a marcat un gol ..? normal , nu super , sunteti nebuni.. dar noi suntem mult mai nebuni ca ne pierdem vremea pe aici.. citind toate prostiile pe care aveti nesimtirea sa le postati ..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează