FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - SEPSI 2-1

VIDEO » Concordia Chiajna - Sepsi 2-1 » Meci de Liga 1, arbitraj de Liga 3

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 22:22

Chiajna s-a impus în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, 2-1, în singurul meci din Liga 1 disputat azi. Chiajna obține trei puncte, după ce a înscris un gol din ofsaid și celor de la Sepsi nu le-a fost acordat un penalty clar.

Concordia Chiajna - Sepsi 2-1
Au marcat: 
P. Batin 32', Bumba 90+2'/Fulop 18'
TEXT / VIDEO

Chiajna își schimbă antrenorul, dar năravul ba. Dinamo și Juventus au schimbat câte un tehnician, doar Concordia a reușit să ajungă la al treilea antrenor în doar 12 etape! Ilfovenii nu au reușit să demonstreze nici cu Alexa sau Miriuță la cârmă că pot crea pericol pentru vreo echipă în actualul sezon de Liga 1

Ion Moldovan a acceptat să vină pe banca echipei, deși nu mai antrenase din luna martie 2014! Drept dovadă Emil Ursu este chemat des de Moldovan pentru a-i da indicații din tribună. 

Penalty neacordat!

Covăsnenii profită și reușesc primii să schimbe tabela. Fulop a reluat imparabil din pasa lui Hadnagy (18)! Ilfovenii nu s-au lăsat bătuți și Batin a înscris din ofsaid (33). 30 de ani și 30 de goluri în Liga 1 pentru atacantul băimărean! Jocul a impresionat și în repriza a doua, când șutul lui Hadnagy a fost oprit cu mâna de fundașul vulturilor, Marc, însă arbitrul Cojocaru nu a acordat nici henț, nici penalty. 

Debut cu dreptul pe banca ilfovenilor pentru Moldovan, care obține cele 3 puncte pe ultima sută de metri, după ce Bumba profită la debutul său pentru Chiajna de greșeala imensă a lui Oros. Astfel "vulturii" obțin a doua victorie din acest sezon în Liga 1, o victorie nemeritată, dar ajutată de deciziile de arbitraj.

clipboard01

Echipele de start:

Chiajna: Chiajna: Bălgrădean - Patache, Marc, Manasse, Albu - Babici, Oct.Deaconu - Batin, M.Cristescu, Bawab - Bud
Rezerve: Caparco, Bumba, Grădinaru, Bucșă, Fota, Dobrosavlevici, Pena
Antrenor: Ion Moldovan

Sepsi: Fejer - Burlacu, Oros, Ursu, Grecu - Petrovikj, Ghinga - Astafei, Fulop, P. Petre - Hadnagy
Rezerve: Miron, Dumbravă, Dima, Damian, Răduțoiu, Huiban, Nikolici
Antrenor: Valentin Suciu

Arbitru: Adrian Cojocaru
Asistenți: Marius Cristian Marchidanu, Florin Păunescu

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
paul.lucian
paul.lucian  •  24 Septembrie 2017, 16:13

Bine spus sa mearga la Kaufland. Primul penalty: simulare clara a lui Patrik Petre, Ofsaid: clar nr. 31 il scoate pe atacant din ofsaid 100% Al doilea penalty: nici vorba de intentie de a juca mingea cu mana, jucatorul incearca sa se fereasca. Clar, un articol foarte slab.

1636051316609667
Tatar Domnica  •  24 Septembrie 2017, 11:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  24 Septembrie 2017, 09:01

Dupa gafa a doua intentionata al arbitrilor,trebuia sa iasa de pe teren echipa SEPSI OSK .Intr-un fel ar trebui sa se manifeste impotriva furtului pe terenurile de fotbal,care au devenit o regula in cazul echipei din Sfantu Gheorghe !! Cineva trebuie sa faca niste pasi mai drastici importiva arbitrajelor comandat si orientat de la refuzul de a accepta arbitrii compromisi prin iesirea de pe teren pana la denuntul la DNA si la TAS ! ! Sper ca macar la CCA si FRF vor face o sesizare mai dura,chiar cu amenintarea de retragere din campionat!! Mai bine iesiti din liga 1 cu capul in sus,decat la sfarsitul campionatului cu capul aplecat de o realitate crunta: arbitrii au batut joc de munca si banii nostrii !!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează