FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - SĂGEATA

VIDEO Concordia - Săgeata 4-0 » Iflovenii au reuşit o victorie categorică şi s-au apropiat la două puncte de Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 22 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 decembrie 2013 13:47

Chiajna şi Săgeata au oferit un meci bun, cu multe ocazii, contrar aşteptărilor. Iflovenii s-au impus cu 4-0, graţie dublei lui Neluţ Roşu şi a golurilor reuşite pe final de Wellington şi Serediuc.

Vezi aici liveTEXT partida!

Ai aici cele mai importante faze VIDEO ale meciului!

Cele două echipe s-au întrecut în ratări în prima repriză. Tonul l-a dat Chiajna, prin Neluţ Roşu, care a şutat peste poartă în minutul 11. Ilfovenii au fost şi mai aproape de gol trei minute mai tîrziu, cînd Purece a executat bine o lovitură liberă, dar şutul său a lovit bara porţii lui Pogacsics.

Săgeata a replicat prin şuturile puternic al lui Vezan (17') şi Roman (19'). Acelaşi Roman a ratat o mare ocazie în minutul 24, cînd a fost deschis perfect în careu, dar a şutat puţin pe lîngă poartă. Două minute mai tîrziu şi Vezan a ratat o şansă uriasă, şutînd de două ori în Rîmniceanu la aceeaşi fază.

Purece a şutat în Pogacsics (27'), iar apoi Roman şi Tigoianu l-au luat la ţintă pe Rîmniceanu (38'). După pauză, Chirilă l-a trimis în Serediuc, care a adus un plus de viteză în jocul oaspeţilor. Mijlocaşul iflovenilor a centrat bine pentru Purece, care a trimis mingea în poartă, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid (50).

Golul a venit în minutul 61, cînd Ispir a pasat excelent pentru Neluţ Roşu, care l-a executat pe Pogacsics cu un şut plasat la colţul lung.

Roman a fost campionul ratărilor pentru echipa lui Selymeş, şutul său puternic din minutul 67, fiind respins de Rîmniceanu, care a făcut un nou meci foarte bun.

Iflovenii şi-au dublat avantajul în minutul 75, cînd Neluţ Roşu a transformat un penalty, acordat după henţul în careu al lui David Lopez.

Elevii lui Selymeş nu au reuşit să se regăsească şi să ofere o replică pe măsura jocului din prima repriză. Wellington a lovit pe contraatac, executîndu-l pe Pogacsics, după o pasă a lui Neluţ Roşu (89').

Serediuc a închis tabela în prelungiri, transformînd un penalty obţinut tot de el ( 90+4'), Chiajna s-a impus cu 4-0 şi ilfovenii urcă pe locul 12, la două puncte distanţă de Dinamo.

Echipele de start:

Concordia: Rîmniceanu - Dima, Leca, Melinte, Bucurică - Ispir, Roşu - Coşereanu, Purece, Onduku - Wellington

Rezerve: Cobrea, Serediuc, Apostol, Florea, Strătilă, Ioniţă, Ganea

Săgeata: Pogacsics - Achim, Mera, Filip, Lopez - Muzac, Vezan - Iordache, Dinu, Tigoianu - Roman

Rezerve: Panagopoulos, Peteleu, Grigoraş, Lupu, Chiţu, Sorian, Munteanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  23 Noiembrie 2013, 00:43

bai nea scriitorule, s-au apropiat la 2 p de botosani ma, ca aia au golaveraj mai prost ca dinamo. dar, fii pe pace, nu face spume in plus, duminica se fac iar 5 p intre dinamo si comuna chiajna.

schafe
schafe  •  22 Noiembrie 2013, 23:09
Postat de 1745flo pe 22 Noiembrie 2013, 22:17

iar voua Poarta Alba, asa ca mucles!

Bine ca s-a apropiat ,,doamna chiajna" de Dinamo. POate sa le-o shuga mai bine...

schafe
schafe  •  22 Noiembrie 2013, 22:58
Postat de bandoleros pe 22 Noiembrie 2013, 21:13

Iflovenii au reuşit o victorie categorică şi s-au apropiat la două puncte de Dinamo upsssssssss....!!!.....pericol...!!!........cainilor, doamna Chiajna va sufla in ceafa...!!!

bamboleros sau cum ti-oi zice tu, esti si tu ,,IFLOVEAN"? cand citezi nu da numai copy-paste, asta daca ai creier un picut mai mult decat ala din poza. Nu de alta, dat maine o sa canti la chitara FLOK in loc de FOLK.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează