FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

VIDEO Conflicte vechi, reaprinse la GSP Live: „Dragomir îi pupă pe unii în partea dorsală, dar tocmai ei l-au trădat la alegeri”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 14:42

Adrian Porumboiu și Ioan Neculaie, finanțatorii de la FC Vaslui și FC Brașov, au fost cei doi oameni de fotbal care l-au trădat pe Dumitru Dragomir la alegerile de la LPF din 2013, câștigate până la urmă de Gino Iorgulescu.

Porumboiu a intervenit azi la GSP Live și a vorbit despre scrutinul respectiv, dezvăluind că alții au fost, de fapt, cei care au dictat ca Dragomir să nu mai câștige un nou mandat.

Mitică îi pupă pe unii în partea dorsală și acei oameni au făcut tot posibilul ca el să nu mai fie președinte. Au fost atâția care erau prieteni buni cu el. A fost un complot bine organizat.

Mitică trebuie să știe un singur lucru. Nu din cauza lui Porumboiu n-a rămas el președinte la Ligă. N-am niciun fel de probleme cu el, îi urez tot binele, a spus Porumboiu joi dimineață, la GSP Live”, a declarat Adrian Porumboiu, la GSP Live. 

Vezi și: VIDEO Glumă vulgară a lui Dumitru Dragomir: „George Soros vine la Dinamo! Avea un plan mare, dar la bătrânețe nu-l mai are așa mare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  14 Februarie 2019, 16:28

Mitica chiar ca s-a zaharisit de tot, daca nu mai tine minte nici ceeace a vazut toata lumea la televizor!Televiziunile au relatat in direct despre intalnirea de la un restaurant,dintre prim ministrul Victor Ponta-si presedintele GSP- si a lui Dragnea-secretar executiv PSD-si nelipsit din loja lui Becali-cu smecherii din fotbalul romanesc!Aia au fost santajati sa lase prostiile si sa-l voteze pe Iorgulescu "omu"lui Becali!Punct!

para.para
para.para  •  14 Februarie 2019, 16:16

Stire absolut irelevanta atata timp cat nu se pomeneste absolut nimic despre fcsb si/sau gigi becali.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează