FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA GIURGIU 2-0

VIDEO Contre pentru Alex Ioniță! Ioan Niculae a anunțat transferul la Astra, CFR neagă mutarea: „N-am acceptat oferta”

Articol de , - Publicat sambata, 01 februarie 2020 22:10

Ioan Niculae (65 de ani), patronul Astrei Giurgiu, a declarat la finalul înfrângerii cu Dinamo, scor 0-2, că Alexandru Ioniță (25 de ani) se va alătura echipei antrenate de Bogdan Andone în zilele următoare. CFR Cluj susține că a respins oferta pentru mijlocaș.

Alex Ioniță a venit la noi”, a fost răspunsul scurt oferit de Niculae întrebării venite din partea jurnaliștilor în legătură cu revenirea lui Ioniță la formația giurgiuveană.

Totuși, conform informațiilor GSP.ro, CFR Cluj nu a acceptat oferta primită de la Astra, iar transferul lui Ioniță este departe de a fi finalizat!

Suntem GSP LIVE! Dinamo reușește să o învingă pe Astra cu 2-0 și păstrează șanse pentru o calificare în play-off. Liviu Ganea, Remus Dinu și Mitruț Docan analizează împreuna partida din Ștefan cel Mare. Rămâi alături de noi pentru toate reacțiile de la stadion.

Posted by Gazeta Sporturilor on Saturday, February 1, 2020

ALEXANDRU IONIȚĂ, CIFRE HORROR

  • n-a mai marcat un gol în Liga 1 de mai bine de un an, din decembrie 2018, când a transformat un penalty pentru CFR
  • n-a mai înscris din acțiune în campionat de mai bine de un an și jumătate, din august 2018, Voluntari - CFR 1-2
  • are doar două meciuri ca titular în acest campionat
  • de când a plecat de la Astra, n-a fost niciodată integralist la un meci de Liga 1

Ultima dată, Ioniță a fost împrumutat de CFR Cluj la CS Universitatea Craiova, însă n-a convins în Bănie. Mijlocașul mai era dorit și de Rapid, în Liga 2.

Ricardo Grigore după succesul cu Astra: „Aveam nevoie de asta ca de aer!” 

vezi și:

DINAMO - ASTRA 2-0 // VIDEO Reacție nervoasă a lui Ioan Niculae: „N-au jucat nimic. Trebuie să răspundă cineva! Voi vorbi cu antrenorul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  01 Februarie 2020, 23:05

??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează