FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - CORONA 1-0

VIDEO Corona 4X4 » Chiajna a învins chinuit la debutul ei în noul sezon. Braşovenii sînt în continuare fără punct

Un penalty i-a fost suficient Concordiei pentru a se impune în faţa braşovenilor
Un penalty i-a fost suficient Concordiei pentru a se impune în faţa braşovenilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 00:13

După doar un meci, ilfovenii au cu trei puncte mai mult faţă de braşoveni, deşi au trei meciuri în minus: Corona a terminat a patra partidă la rînd în inferioritate numerică!

Fanii din cel mai mic oraş din lume cu două echipe în prima ligă s-au strîns în număr însemnat, 2.500, să-i vadă pe elevii lui Chirilă la debutul în acest sezon.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Concordia a început timid meciul, parcă nesigură de eşalonul în care ar trebui să joace: oaspeţii au ratat ocazii mari prin Coman, 9, şi Laurenco, 10. Păreau decişi să şteargă ruşinea din ultimele trei etape, în care n-au scos nici un punct! Amintirea primelor jocuri a revenit însă în minutul 12: Braganca a fost eliminat, meciul s-a schimbat total pentru Corona.

Peste zece minute, spiriduşul Florea a scos şi a transformat un penaty (26), Laurenco a ieşit accidentat, Coman a refuzat să mai joace! Pînă la final, Concordia a fost ştearsă, iar braşovenii au avut marile ocazii. Neacşa (57, 68) a fost cel mai periculos, însă l-a evidenţiat doar pe Rîmniceanu.

Nici Ene (84) n-a fost mai departe de gol, însă Chiajna a salvat, cu noroc, cele trei puncte. Corona rămîne pe 0 şi, cu patru eliminaţi după tot atîtea runde, retrogradarea pare deja o certitudine!

"Arbitrii sînt din cîrpă, din hîrtie. Mă gîndesc să nu mai continuu, oricum nu trebuia să fiu eu antrenor, ci trebuia să ocup altă funcţie. A fost cel mai bun meci al nostru, însă Braganca, Fl. Ilie şi arbitrii ne-au mîncat meciul" (Nicolae Manea, antrenor Corona Braşov)

582266-concordia-corona-1-0.jpg

Inbox
- MITEA, fotbalist la Chiajna, a asistat la partidă din tribună. El nu e pus la punct cu pregătirea fizică, dar Ionuţ Chirilă estimează că va debuta peste o lună.
- ANTRENORUL oaspeţilor, Nae Manea, a fost trimis în tribună pentru ultimul sfert de oră, după un conflict verbal cu arbitrul Bîrsan şi al patrulea oficial, Iulian Călin.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  11 August 2013, 10:17

dumnezeule, ce echipa a ramas pe locul rotilor de tren! rapidul avea macar farmecul sau, mai mult trecut, dar viu in inimi, dovada papica pe care stelistii badarani au trimis-o, crezand ca acei copii fac greva foamei fiindca n-au ce manca. pana si liga cu zece echipe ar fi prea incapatoare fata de ce se joaca in aceasta mascarada mitica. steaua, astra, pandurii, petrolul si inca sase - care-or fi, nu cred ca are importanta - ar fi suficiente pentru o liga, in care macar cele patru numite vor juca macar de patru ori una impotriva alteia, partide suficiente pentru niste televiziuni care au alte campionate pentru a-si umple programele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează