FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-0

VIDEO Crăciunescu despre lovitura de pedeapsă neacordată Rapidului: "Din lateral şi din faţă e penalty, din spate, nimic!"

Aceasta e faza în care Scarlatache îl faultează pe Surdu, însă Rapidul nu primeşte penalty-ul cuvenit +1   FOTO
Aceasta e faza în care Scarlatache îl faultează pe Surdu, însă Rapidul nu primeşte penalty-ul cuvenit

Articol de , - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 23:24

Crăciunescu a oferit ieri o nouă explicaţie halucinantă, atunci cînd a comentat faza din minutul 4 al derby-ului Rapid - Dinamo. VEZI AICI IMAGINI VIDEO CU FAZA!

Rapidiştii strigă că au fost dezavantajaţi în mod evident, însă Ion Crăciunescu i-a luat apărarea lui Ovidiu Haţegan. La emisiunea Fotbal Club, de la DigiSport, preşedintele CCA a explicat decizia "centralului": "S-ar crede că e lovitură de la 11 metri, dar există un unghi, cel din spate, din care se pare că Scarlatache atinge mingea. Acolo se vede cum dispare laba piciorului din cadru. Eu, ca observator şi şef al Comisiei, merg pe mîna arbitrului. Nu l-aş fi sancţionat însă nici dacă ar fi dat penalty. E o fază în care, orice hotărîre ar fi luat, n-ar fi greşit!". :-o

În noiembrie era "penalty şi simulare" :)
Nu e prima oară cînd Crăciunescu vine cu o explicaţie de acest gen. În noiembrie anul trecut, i-a luat apărarea fiului său, după un meci Gaz Metan - Petrolul (0-1), în care Teo Crăciunescu a acordat eronat penalty-ul din care ploieştenii au marcat unicul gol al partei. "A fost fault în primă fază, apoi prahoveanul a simulat. Teo a lăsat avantaj iniţial, apoi a revenit şi a fluierat penalty, dar trebuia să-l avertizeze pe Opriţa deoarece a simulat apoi căderea!", a spus Crăciunescu atunci.

"Mecanisme «crăciuneşciene»"
George Copos a reacţionat ieri, pe site-ul clubului, cerîndu-i demisia lui Crăciunescu şi solicitînd arbitri străini la meciurile importante din Liga 1: "Aşa nu se mai poate! Campioana e decisă, an de an, de arbitri! Singura soluţie la mecanismele oculte, «crăciuneşciene», care ne sugrumă, e folosirea de arbitri străini. Marea problemă a arbitrajului românesc e însuşi preşedintele Comisiei de Arbitri, Ion Crăciunescu! Regretăm că am ajuns (prea tîrziu) la această concluzie!".

SMS-ul lui Copos către Crăciunescu, trimis în timpul emisiunii: "Ioane, pune-ţi ochelari! Îmi e ruşine de ce explicaţii dai!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Aprilie 2012, 12:43
Postat de mircea1957 pe 05 Aprilie 2012, 01:10

Singurul unghi din care nu s-a vazut un penalty clar ca lumina zilei a fost dinspre axa CCA-Hategan-St Cel Mare. Din unghiul asta nu se vede nimic. Restul de 359 de grade a fost penalty. Chiar si din avion. A mai "craciunit"ceva Craciunescu, numai ca luna cadourilor a trecut de mult. Se pare ca nu pentru toti Clientii. Pentru unii Craciunul este tot anul, daca nu-i Craciunul este Craciunescu, sau ...Hategan, ma rog, tot aia-i.

La faza aia se putea da orice, dar nu cred ca te gandesti ca Hategan si Craciunescu ar dori sa favorizeze Dinamo, ar fi ceva imposibil, pentru ca astia doi au facut tot timpul...invers ! Poate daca Surdu nu cauta atat de mult faultul si cadea normal Hategan dadea ca nu il durea sufletul , dar Surdu a cautat contactul, a vazut ca mingea iese si a cazut !

mircea1957
mircea1957  •  05 Aprilie 2012, 01:10

Singurul unghi din care nu s-a vazut un penalty clar ca lumina zilei a fost dinspre axa CCA-Hategan-St Cel Mare. Din unghiul asta nu se vede nimic. Restul de 359 de grade a fost penalty. Chiar si din avion. A mai "craciunit"ceva Craciunescu, numai ca luna cadourilor a trecut de mult. Se pare ca nu pentru toti Clientii. Pentru unii Craciunul este tot anul, daca nu-i Craciunul este Craciunescu, sau ...Hategan, ma rog, tot aia-i.

fcgeo
fcgeo  •  03 Aprilie 2012, 22:49

ADEVARUL ESTE CA JUCATORII ROMANI DEVIN FOARTE,FOARTE FRAGILI IN MOMENTUL CAND TREC LINIA CAREULUI DE 16 m.,SAU CHIAR SI IN AFARA CAREULUI,IN 18 - 20 m ZONA CENTRALA,CERAND POMANA.DACA UN JUCATOR SIMULEAZA DE CINCI ORI,A SASEA OARA CHIAR DACA E FAULT, ACEL JUCATOR NU MAI ARE CREDIBILITATE.CRED CA SI SURDU SE AFLA IN ACEEASI POSTURA.IAR DACA SAR FACE UN CONCURS MONDIAL DE SIMULARI IN CAREU EU CRED CA NOI RAMANII AM FI FRUNTASI.INSA LA FOTBAL MAI GREU.SUNTEM UNDE SUNTEM PE MERIT SI DIN VINA NOASTRA CACI NE LPLACE SA NE MINTIM SI SA MINTIM FOTBALUL.UNII SUNT PRIFESIONISTI, NOI DOAR NISTE AMATORI CHIAR DACA NE PLACE SA NE AUTO CONSIDERAM PROFESIONISTI.REZULTATELE INTERNATIONALE SPUN TOTUL.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează