FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0

VIDEO CSM Poli Iași continuă parcursul bun din play-out și se distanțează de zona periculoasă » ACS Poli rămâne în șah

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 16:55

CSM Poli Iași a învins-o astăzi pe ACS Poli, scor 1-0, obținând o victorie care o îndepărtează de zona periculoasă a retrogradării.

Unicul gol al partidei a fost reușit de Bole, în minutul 46, care l-a învins pe Straton din cinci metri, după centrarea perfectă a lui Ștefănescu.

Ambele echipe au terminat meciul cu câte un om mai puțin. Mai întâi, Țigănașu a văzut cartonașul roșu după o intrare agresivă la Bărbuț, pentru ca la doar câteva minute Soljici să fie eliminat direct după un fault comis în poziția de ultim apărător.

CSM Poli Iași a urcat pe locul 2 în clasamentul play-outului, cu 22 puncte.

De partea cealaltă, Poli Timișoara rămâne pe locul șase, cu 13 puncte.

FINAL » CSM Poli Iași - ACS Poli Timișoara 1-0
A marcat: Bole '46
TEXT / VIDEO
Țigănașu a primit al doilea galben în minutul 62, iar Soljici a primit roșu direct în minutul 64

Echipele de start

CSM Poli Iași: CSM Poli Iași: Grahovac - Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu - Bole, Răuță, Mitici (75. V. Gheorghe), Ștefănescu - A. Cristea (65. Panțîru), Golubovici (84. Ciucur)
Rezerve: Caparco, Voicu, Ciucă, Panțîru, V. Gheorghe, Ciucur, De Santos
Antrenor: Eugen Neagoe

ACS Poli Timișoara: Straton - Străuț (61. Bocșan), Scutaru, Cânu, Șeroni (46. Popovici) - Soljici, Artean - Bărbuț, M. Croitoru, Fucek (46. Neagu) - P. Henrique
Rezerve: Curileac, Bocșan, Neagu, Mailat, Novak, Popovici, Oct. Drăghici
Antrenor: Ionuț Popa

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  01 Aprilie 2017, 20:01

Dragi mizgalitori de hirtie porecliti ziaristi, Bole isi invinge propriul portar ( Grahovac), iar Seroni este inlocuit cu...Seroni. Ar fi amuzant daca nu ar fi o mizerie de articol.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează