FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Cum băga Rednic „strâmbe” între jucători. Episod incredibil din vestiarul unei campioane din Liga 1: “Mie îmi spunea despre ăla, ăluia îi spunea despre mine”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2019 12:11

Nicolae „Nae” Constantin (45 de ani) a lucrat cu Mircea Rednic în sezonul 2002-2003, când Rapid a câștigat ultimul titlu de campioană din istorie. În direct la GSP Live, Constantin a povestit despre metodele inedite folosite de Rednic, dar și despre modul în care întorcea jucătorii unul împotriva altuia.

Fost secund la naționala U-21 în debutul campaniei terminate în această vară la Euro 2019, Nicolae Constantin spune că a apreciat mult antrenamentele făcute de Rednic la Rapid:

„Pentru mine, Rednic a fost antrenorul cu cele mai plăcute antrenamente. Am înțeles că și la momentul ăsta e la fel. Făcea antrenamente numai cu mingea, multe jocuri. Avea o fabrică de textile la momentul ăla, lucra pentru firma Kappa. Făcea tricouri, pijamale, cămăși. Avea tot timpul în portbagaj chestii din astea și venea la antrenament: «Azi facem patru echipe, câștigătorii primesc câte un tricou!». Pfaaa, cum se jucau meciurile alea. Erau lucruri simbolice, nu stătea nimeni într-un tricou, o pijama. Dar era ambiția. Dacă aș fi antrenor, însă, eu n-aș face doar antrenamentele alea”.

VIDEO Cum băga Rednic „strâmbe” între jucători. Episod incredibil din vestiarul unei campioane din Liga 1: “Mie îmi spunea despre ăla, ăluia îi spunea despre mine”
Nae Constantin (45 de ani) s-a retras în satul Nedelea, Prahova, și urmează cursurile pentru licența Pro

VEZI CE SPUNE CONSTANTIN DESPRE ANTRENAMENTELE LUI REDNIC

Mircea Rednic, ultima dată la Dinamo, este recunoscut, însă, și pentru felul în care antagoniza jucătorii din lot:

„Rednic îi câștigă pe jucători la fel de ușor cum îi pierde. El obișnuia să treacă prin camere înainte de meci. În camere nu stăteau tot timpul doar titularii. Venea și vorbea cu un titular, trebuia să vorbească și cu rezerva. Îi spunea niște vorbe care nu se acopereau în niciun fel.
- Nae Constantin

„Eu stăteam în cameră cu Măldărășanu, el juca, eu nu prea jucam. Lui îi spunea: «Măldă, să faci aia!». Apoi se întorcea la mine: «Nae, tu să fii pregătit că te bag când am ocazia. Oricum, tu ești mai bun decât ăla». Nominaliza un alt om din lot, apoi mergea la ăla: «Păi, cine să joace, mă? Crezi că poate să joace ăla vreodată în fața ta?» Adică, eu. Noi discutam lucrurile astea între noi. Am stat și m-am gândit de ce făcea asta. Poate asta urmărea. Nu știu”.

VEZI CE SPUNE CONSTANTIN DESPRE STRÂMBELE LUI REDNIC

Nae Constantin a jucat 190 de meciuri în Liga 1 pentru Petrolul, Rapid, Astra și FC Brașov și a înscris 16 goluri. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
112914666315881
Gargantua Egor  •  28 August 2019, 06:19

El venise de "Clownii'- Dinamo la " Clownii" Rapid ! Asa ca,intre clowni se permit gesturi de felul asta., Cu fotbalul e mai greu ! (pentru clowni )

george1111
george1111  •  27 August 2019, 19:25

Ce idio este C-tin,nu intelege nimic din ce facea Rednic...ce ar fi vrut sa-i spuna lui rezervei ,esti cel mai bun dar nu te bag titular ca................................ Ne place sau nu ,Rednic,este dintr-o bucata, iar cand spune lucrurilor pe nume despre conducatorii de rahan din liga 1,cica este stramb.Nu bah pana ra me lo . ,are cohones,nu este ***,a castigatbine din fotbal si a investit cu cap,are investitii destepte in imobiliare si alte afaceri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alin2003
alin2003  •  27 August 2019, 18:52
Postat de kamouniyak pe 27 August 2019, 17:50

Pai Rednic ca si antrenor incerca sa va ambitioneze pe fiecare, "clovnule"

Problema este ca Rednic pe vremea aia nu era antrenorul lor si colegul lor....daca tot vorbim de clovni.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează