FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu îi răspunde lui Ilie Dumitrescu: „Vreau să fiu lăudat și de el” + Ironii la adresa lui FCSB și a Craiovei

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 17:14

Dan Petrescu i-a răspuns lui Ilie Dumitrescu, după ce analistul TV l-a „înțepat” la finalul partidei cu Astana, scor 3-1, din turul 1 al Ligii Campionilor.

„Nu m-am certat cu Ilie Dumitrescu. Nici nu i-am pronunțat numele, dar dacă el s-a simțit... El a vorbit de mine. Am copilărit împreună, am stat în aceeași cameră. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să fiu criticat când merit, iar când câștig să fie cuvinte frumoase și din partea lui. Să ne respectăm.

Mă deranjează unele declarații care nu sunt corecte. Mi s-a părut incorect să spună că echipa n-a jucat bine la începutul sezonului”, a declarat Dan Petrescu.

„Bursucul” a fost ironic apoi când s-a referit la adversarele celorlalte echipe românești din cupele europene: „Echipele cu care au jucat formațiile noastre erau extraordinare, doar noi am avut adversar slab, penibil, era și blat chiar. Milsami a avut buget de 100 de milioane de euro, la fel și cei din Azerbaijan, doar noi am avut adversar slab”.

Citește și:

Dumitrescu, replică acidă pentru Dan Petrescu: „Îți dai seama? Mi-a stricat seara! Când eram la PAOK, el nu știu pe unde era”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
296839007513707
Cris Juganaru  •  19 Iulie 2019, 19:18

Rumunek, daca tu compari valoarea achipei Astana cu cea a echipelor fara nume cu care au jucat fcsb si Craiova, inseamna ca nu esti pasionat de acest sport. Astana este o echipa ce ar prinde podiumul in campionatul nostru, in timp ce adversarele fcsb si Craiovei nu cred ca s ar putea mentine usor in liga a doua. Dovada si ca cfr, echipa care a castigat autoritar campionatul, neavand adversare serioase la titlu, s a calificat cu greutate. Echipele care joaca in preliminariile UCL sunt echipe puternice pt campionatul nostru, chiar si cele provenind din tari fara traditie in fotbalul mare (de ex. Dudelange, cea care a eliminat-o pe cfr anul trecut, cu greu a putut fi eliminata ulterior, la limita, de catre AC Milan).

rumunek
rumunek  •  19 Iulie 2019, 18:25

Bugetul nu reprezintă valoarea echipei, atunci când e vorba de zone nedezvoltare fotbalistic sau social. Un jucător care ar veni în România pe 300 de mii salariu, nu s-ar duce pe mai puțin de 700 în Kazahstan. După logica asta AlDeșert oarecare ar trebui să fie la nivel de sferturi de UCL, ceea ce nu e cazul. La fel și în cazul echipelor rusești, chineze sau americane. Toate adversarele au fost slabe, dar doar CFR a reușit să piardă un meci. Nu că celelalte au strălucit, dimpotrivă, dar măcar au câștigat.

105662257060988
Eugen Qy  •  19 Iulie 2019, 18:12

Toate 3 sunt cam din aceeasi categorie dar numai cfr a pierdut un meci ! Fc fcsb a tratat dubla mansa cu spatelesi nitelus cam de sus. Cam pe undeva la fel de tratare de sus si la U.Craiova. In schimb, CFR Cluj-Napoca a jucat la maximum si de aia a si obtinut succsul ! BRAVO CFR tine-o tot asa si in Campionat ! Esti multumit Dane ? Uite te lauda cititorii daca nu a facut-o colegul si "prietenul" tau !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează